![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיחזור קבצים - איך זה עובד?
קודם כל נדבר על אפלקצית השיחזור המערכת של וינדוס,
האפלקציה לא משחזרת/מוחקת קבצים בזמן שימושה, תפקידה היא לשחזר אך ורק דריברים, עידכוני מערכת, הגדרות והגדרות תוכנה, כשלוחצים על יום מסוים לשיחזור אפשר לראות בצד בתיבה קטנה את כל התוכנות המותקנות באותו יום שנבחר, כשמסמנים (לדוגמה) תוכנית 2 ברשימה מתוך 5, האפלקציה תשחזר את המערכת למועד שלפני התקנת התוכנית הנבחרת. RecoverMyFiles, וכל התוכנות למיניהם, הם לא תמיד משחזרות את הקבצים, אלא רק במצב מסוים, שהוא, אם קובץ מסוים (לדוגמה, backup.rar) נמחק מכונן (D לדוגמא) ולא נכתב לאחר מכן (לאחר המחיקה) לאותו כונן (D במקרה שלנו) שום קובץ התוכנית (RecoverMyFiles וכל השאר) יבצעו פעולה של חיפוש ושיחזור אשר נעה בין 15 ל- 24 שעות, לאחר הפעולה התוכנות תשחזר את הקובץ, ומכאן צריך רק להחזיק אצבעות ולקוות שהקובץ ישוחזר בהצלחה. אם לאחר המחיקה, נכתב לאות כונן (D במקרה שלנו) קובץ מסוים (לדוגמה: work.doc) התוכנה תבצע את פעולת השיחזור אשר הוזכרה מקודם, ותמצא את הקובץ, אך ללא הצלחה בשיחזורו. אם עדיין לא הבנם למה זה קורה או שאתם מבולבלים ( ![]() בוא נגיד שיש לכם ארונות ושהיא ה HD שלכם (Hard Disk) ובתוך הארונית יש שני מגירות שהם בעצם כונן C: וכונן D: עד כאן הכל בסדר? יופי נמשיך הלאה :} תחשבו עכשיו שלקחתם בגד מסוים ממגירה מסוימת (למשל תחתון ![]() ![]() טוב זהו, אני מקווה שהבנם ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
דיי הבנתי איך זה פועל לפני הארונות.
בתחתון.זיפ איבדתי אותך =\ תודה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תודה רבה, השקעה ניכרת בהחלט!
יישר כוח, כל הכבוד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רק לידיעתך ארדיסק ניתן לשחזר כך קובץ וקובץ בו עד 7 פירמוטים אחורה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
קצת מאוד לא מדוייק.
כשאני אסיים פה עם העבודה אני אתן תגובה סופר מושקעת שתחדד בקצת את מה שאמרת. לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() אני מצטער אך אף פעם לא ניסיתי לשחזר לאחר פירמוט כך שאני לא רוצה לתת מידע שגוי. בקשר לך רפי, אשמח את תיתן תגובה שתחדד את הפוסט שלי, אחרי הכל, זה נכתב ב 11 בלילה כשאני כולי שפוך ומת מעייפות, אז כנראה שפיספסתי כמה נקודות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אם כבר הנושא הזה, יש המלצות לתוכנות שדואגות להפוך קובץ שניתן לשחזר ל"00000" (שלא יהיה קיים על ההארדיסק ושאותו מקום יהיה ריק לחלוטין? )
אם כן, אשמח לשמות על מנת לבצע הורדה. תודה מראש
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|