|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
|מחפש|מתכנת לפרויקט עם תקציב
שלום;
אני בעל אתר מקצועי אשר עוסק בתחום הטרקטורונים, אופנועים וכלי שטח. ביגלל שהאתר התפתח בזמן האחרון הן מבחינת גולשים והן מבחינת תוכן - החלטנו (צוות האתר) לצאת בשידרוג האתר. אחד השידרוגים הרציניים הוא בניית מערכת חדשה לאתר. הדרישות והציפיות מהמערכת (ללא עיצוב) - אבטחה מעל הכל, אפשרות לניהול תוכן ועוד עשרות תוספות יוחודיות שאנו מעוניינים לשלב באתר. יש לנו תקציב גבוהה מאוד ומוכנים ללכת לטופ של המתכנתים. כעת אנו מחפשים מתכנתים שמוכנים לקחת על עצמם עבודה רצינית זו - בין השאר הדרישות מהמתכנת הם איכותיות בעבודה, מקצועיות, זמן לעבודה וכמובן מקום להערות ושיפורים מצידנו על עבודת התיכנות. נא השאירו בבקשה דרך ליצירת קשר עמכם - או צרו עימי קשר בהודעה פרטית במידה והנכם מעוניינים. תודה, צוות האתר.
# 6 |
חבר פורום
|
שלום.
חברת One vision תוכל לספק לך מערכת יחודית ומקצועית במחיר נוח. להצעת מחיר מדוייק צור קשר דרך אמייל: arni2@zahav.net.il
# 8 |
חבר חדש
|
אתה מוזמן ליצור איתי קשר,
אני מתכנת בשפת התכנות PHP. נ.ב. עצה ממני לא שיש לי משהו נגד שפת התכנות ASP אך הייתי ממליץ לך לרכוש מערכת בשפה PHP כיוון והיא נמתכנת ב2 סוגי השרתים הן בלינוקס והן בוינדוס, ובצורה הזאת לא תיהיה מחויב לעבוד מול שרת וינדוס (כידוע ASP לא נתמכת בלינוקס)
# 10 |
חבר על
|
תודה רבה על ההמלצה מתן,
Pixeline.net השתדרגה לפני זמן רב ל-Pixeline.co.il ![]() רצינות? איכות? מקצועיות? אני חושב שמצאת את המקום שבו יש את כל ה-3. אני רק רוצה להדגיש שאנחנו מצפים לאותה גישה ותכונות מהצד השני, אנחנו באמת לא עובדים עם כל אחד. בנוגע לשיפורים ועידכונים, אני רק רוצה להבהיר שבמקרה והם יהיו גדולים מספיק כדי שנבקש תשלום, הם יעשו בתשלום, אם הם לא יהיו גדולים כמובן שלא תהיה לנו בעיה לספק אותם. אשמח אם תשלח לי את איפיון התוכנית לכתובת האימייל alon@pixeline.co.il בברכה, אלון. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|