|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() מה קורה חבר'ה?
יש לי התלבטות שאני רוצה לשתף בה אותכם מחשב חדש או רשיון? אז ככה.. אני בן 16 יהיה במאי ואני מתלבט יש לי כסף כרגע שאני יכול להשקיע אותו מחשב? יש לי מחשב בבית והוא לכל המשפחה מחשב נחמד שסובל את מה שאני משתמש בו כרגע אבל מתחשק לי מחשב לבד.. שלי.. יותר טוב רישיון עוד שנה בערך אם אני לא טועה אני יכול להתחיל לפחות ללמוד נהיגה וצריך גם בשביל זה כסף.. ההורים אולי ישתתפו קצת אבל גם אני אצטרך להוציא כסף ממני מה גם שרשיון תמיד אני יוכל לעשות השאלה שלי היא מה לעשות? לחכות עם המחשב ולעשות רשיון? או להפך? אני רוצה לשמוע מה דעתכם? ערב טוב לכולם ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
רישיון מין הסתם. למה?
ת: יותר שימושי, אם תצטרך ליסוע לסופר, למחשב אין גלגלים. תרצה לסוע למקום כלשהו עם החבר'ה, למחשב אין גלגלים. מחשב, אם כל המשפוחה משתמשת, אולי תבקש מההורים שלך שיקנו?
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
רישיון :P
|
![]() |
![]() |
# 4 |
נשמה של הפורום
|
אני הייתי הולך על רשיון בלי לחשוב פעמיים, כי הבנתי שלא שווה להשקיע במחשב.
ככה או ככה יש לך עוד חצי שנה לפחות עד שתוכל להתחיל ללמוד, ז"א חצי שעה של לחסוך עוד כסף. אל תשכח שזה לא רק שיעורים, אלא גם הוצאות קטנות כמו אגרה (גם לתיאוריה וגם לטסט) ואם (חס וחלילה) לא תעבור טסט ראשון זה עוד כסף וכו'...בוא לא נשכח שאולי תרצה להקל בכסף על ההורים שלך ולשלם חלק מהביטוח...ועוד 101 דברים.. מחשב...שוב, אני אישית לא הייתי קונה. אם אתה יכול להסתדר ולא צריך, תחסוך ותשקיע ברשיון.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
וואלה עם הטכנולוגיה של היום בקרוב גם למחשבים יהיו גלגלים \:
לדעתי רישיון , בנתיים תתחיל לחסוך וישר תקנה מוכנית ![]()
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
את האמת? עד לפני כמה חודשים היה לי מחשב משותף עם ההורים ואח שלי.
זה בסדר.. אבל שיש לך מחשב לבד זה הכי טוב ![]() ![]() אבל לעומת זאת, רישיון זה פשוט כיף! עוד אין לי רישיון, אבל אני רואה את אח שלי שנגמר לו המלווה לפני כמה שבועות. וזה ממש כיף שאתה יכול ליסוע לאן שאתה רוצה וסוף סוף יש לך אוטו.. אז השאלה היא כזאת, האם תוך שנה +-, תוכל להגיע לסכום נכבד בכדי לשלם חלק מהרישיון? אם כן, אז תקנה מחשב, אם לא, תחסוף עוד קצת לרישיון לדעתי. בהצלחה !
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה לכם
אני אשמח לקבל עוד דעות נימוקים וכו'.. שכחתי לשאול.. כמה עולה בערך כל הסיפור הזה של רשיון? שאלתי אנשים אבל לא כולם היו בטוחים.. יש מישהו שעכשיו בערך עשה או עושה ויודע להגיד מה הסדר גודל?
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
רישיון לדעתי..
ההתלהבות של מחשב יעבור לך עוד מעט ![]() רישיון תצטרך תמיד ![]()
# 9 |
חבר מתקדם
|
מנסיון אישי, לפני כמה ימים נגמר לי המלווה וזה ממש אבל ממש כיף...
לדעתי - רשיון! |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
רשיון רשיון רשיון רשיון
התלבטות דיי טפשית. הרי ברור שרשיון. אל תהסס, תשמור את הכסף!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|