|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שרת ביתי שתומך בASP
שלום
אני קניתי ספר ללימוד ASP, בגלל שאני לומד ASP אני צריך לראות אם התוכניות שלי פועלות... לכן אני צריך תוכנה שהיא כאילו "שרת ביתי" רק שהיא יכולה לקרוא קבצים בASP. רק שתדעו: ניסיתי IIS וזה לא הולך... אני לא מוצא את הקובץ ההתקנה של זה בטקליטור של הWINDOWS שלי תודה במיוחד לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Fatal Error
|
1. איזה windows יש לך?
2. בהתאם לתשובה לשאלה הקודמת, כנס לפאנל ניהול, בחר Add/Remove Programs ואז בחר קומפוננטות windows. אתה תראה את זה שם. (אין לך בכלל מה לחפש בדיסק התקנה)
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחרתי הכל, זה סיים להתקין.
עכשיו איך אני נכנס לזה? ואגב יש לי : Windows Xp Home Edition |
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אי אפשר להתקין IIS על גירסת Home Edition |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז שרת ביתי אחר?
מישהו מכיר משהו שתומך בASP ? |
![]() |
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
למה אתה לא משתמש בשרת חינמי?
www.domaindlx.com דווקא מאוד טוב. אין FTP אבל אתה מעלה דברים ע"י ZIP. זאת אומרת אתה מקבץ הכל ל ZIP, מעלה, והשרת פותח אותו אוטומטית לאחסון שלך. הרבה יותר מהיר מ FTP.(תלוי בעומס של השרת). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כרגע אני מתקין IIS xD
תקשיב, אם יש לך PRO, פשוט תריץ את "הוספה\הסרה של תוכניות", תלך לרכיבי מערכת ותכניס את הדיסק כשזה יבקש ממך, ואז תקבע לו שהROOT יהיה הכונן\I386 יש דרך להתקין את זה גם בHOME תריץ חיפוש בגוגל על התקנה של IIS בXP HOME, יש מצב שיש מדריך בwww.webmaster.org.il לזה במאמרים, תריץ חיפוש גם שם.. אתה צריך להתקנה את הדיסק של XP PRO |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|