|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה בקשר להחלפות פירסום באתרים.
שלום.
רציתי לשאול אם יש אתרים שמאפשרים פירסום תמורת פירסום. לדוגמא-כמו השירות של גוגל. איך אני יכול להוסיף את האתר שלי לתוך כול הבנארים הפירסומיים האלה? אודה למי שיעזור. ועוד שאלה- איזה סוגי פורומים הגולשים יותר אוהבים? פורום מסוג עץ או פורום מהסוג הזה? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
1. השירות של גוגל הוא לא פירסום-תמורת-פרסום אלא אתה משלם על הפרסום.
2. על מנת להירשם לגוגל אדוורדס (היכן שאתה מפרסם ומשלם) כנס לכאן: https://adwords.google.com 3. אני אישית מעדיף פורום עץ אך כל אחד והעדפותיו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אז איפה יש אפשרות של פירסום תמורת פירסום? בחינם.
ותודה על התגובה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
סבבה.
תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
פורום עץ? מה אנחנו בימי הביניים?
זה מיושן, לא נוח לעבודה ולא יפה - לדעתי כמובן ... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תעשה לי טובה, אל תדבר על משהו שאתה לא מבין בו כי מה שאמרת ממש לא חכם. בנוגע לעבודה, פורום עץ הרבה יותר קשה לבנייה אך הוא יעיל יותר מפורום טבלה (אם עובדים נכון כמובן). |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין ממש מה להשוות בין פורום עץ לפורום לינארי[כמו זה]. אני יסביר, פורום עץ מתאים יותר לנושא אחד. שרק עליו מדברים. ולא צריך רשימת פורומים וכל זה. פורום לינארי הוא פורום להרבה נושאים, או הרבה פורומים. כי לא תפתחו פורום כזה רק בשביל פורום אחד. אני אישית גולש בזמן האחרון בפורומי עץ, מתעסקים בנושא אחד. מאוד נוח במקרה כזה. אבל בפורום כמו הוסטס, לינארי בלבד. אגב, יש אפשורת להחליף פה במערכת הזאת, ולהשתמש בפורום עץ.
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה רבה לכול המגיבים.
כניראה אני בסוף ישתמש בפורום עץ. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אישית גם התחלתי לאהוב פורום עצי בזמן האחרון ( למרות שאני מסתדר עם שני הסוגים ).
בכל מקרה היתרונות של פורום עץ באתרים קטנים, למשל כמו הפורום של אתר גוגל אדסנס. הפורום עוסק בנושא אחד ולא זקוק ליותר מידי נושאים לכן זה עדיף יותר כמו שטל אמר. הפורום הזה נותן לגולש תחושה שנרשמים דברים רבים בפורום ועל כן הוא "נראה" פעיל יותר מאשר אם הייתי מתבסס על פורום לינארי כלשהו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|