|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
צריך מפרט למחשב [תקציב 2500 ש"ח].
1, http://www.wallashops.co.il/shopmind...ion_id=1301338
2, http://www.wallashops.co.il/shopmind...VEBANDEL_strip בלינק מספר 2 אני משדרג ל 3.0. מה שאני מחפש בעיקר זה מחשב מהיר וחזק... מחשב למוזיקה בעיקר (בנית מוזיקה) ומשחקים פה ושם... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
צריך מחשב עד 2500
צריך מפרט למחשב עד 2500 ש"ח...
מחשב שישמש למוזיקה (תוכנות בני'ה ועריכה של מוזיקה). ומשחקים... [מחשב חזק ומהיר]... תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
2500 שקל? למחשב לעריכת מוזיקה? שיהיה חזק ומהיר?
משהו פה לא מסתדר לי... :-| זה לא מספיק אחי... למחשב חזק ומהיר בשביל עריכה של מוזיקהע אתה צריך הרבה יותר כסף. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני מחפש משהו כמו שהבאתי בלינקים...
משהו בסיגנון |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנה משהו בסגנון כמו שהבאת בלינקים
אבל אין מצב שאני עושה 2500 שקל... אז הנה מעבד AMD Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם K8-UP-VM800 s754 זכרון פנימי 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 כ. מסך GF FX5200 128MB, TV, DVI כ. קול CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) דיסק קשיח 80GB 7200 2MB WD800BB כונן (קומבו) LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 (Silver) מאווררים 4X 8cm Case fan מארז (כולל ספק כוח) EM-08A ATX MIDI 400W סך הכל 2840 |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יפה... יש עוד?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
המפרט שהבאתי לך הכי מתאים מבחינת התקציב שלך...לא נראה לצי שיביאו עוד עם הבדלים כ"כ גבוהים אבל נחכה ונראה
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הלוח אם ש"דפקת" לו שם מותאם לתושבת אחרת בכלל! הכונן קשיח עלוב מאוד אתה מודע להשפעה של 2MB זכרון מטמון לכונן קשיח על ביצועיים?? אני מציע לך באמת תפסיק להציע למשתמשים דברים מבלי לבדוק תאימות בין הרכיבים זה הסיבה שיש לך שם לינקים לאתרי הבית של החברות שמייצרים את זה כי שם יש לך מפרט שלם שאתה בודק אם זה מתאים או לא!!! תראה, באמת שאני לא אוהב לרדת על אנשים, פשוט חבל זה לא פעם ראשונה שאתה מטעה אנשים וחבל שהם אחרי זה ילכו ויקנו דברים שלא מתאימים... זה לא בושה לשאול... אם אתה חושב שאני יודע הכל, אז אני ממש לא יודע חצי ממה שאלמוג יודע או מה שעומרי יודע... אני רק אומר מה שאני יודע, כאן אין לך מה להמליץ במידה ואתה לא בודק איזה רכיבים אתה מציע לבן אדם. זה לא עניין של רק מחירים זה עניין של איכות ותאימות בין הרכיבים שזה דבר מאוד חשוב! ![]() סליחה על האיכות, פשוט אין לה פוטושופ... אני יחזור הבייתה עם טיפה זמן אני ירכיב לך מחשב סביר יותר פשוט זה מה שעלה לי לראש ב3 דק'.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
מי אלו עומרי ואלמוג?
ונגיד שהמחשב שאמרת טוב... יש מארז בצבע אחר? יש משהו די פשוט עם צד אחד פתוח עם ניאון כחול מארז כסוף אם אני לא טועה... נ.ב אפשרי להוריד את הכרטיס לקול לרמה נמוכה יותר של 5 ערוצים למשל... ולהשים במקום זה משהו אחר נחוץ... גם אם המחיר יגיע ל 3000 ... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
המארז והספק ממש לא איכותיים ולדעתי צריך להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות ממש יותר איכותי ואמין. הכרטיס קול שהוספת כאן מיותר לחלוטין משום שאם הוא מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה הוא יצטרך להשקיע סכום הרבה יותר נכבד והכרטיס קול הזה משתווה בקירוב לביצועים של הכרטיס המובנה על הלוח אם - לכן מיותר.. למחשב בתקציב כזה הייתי לוקח את התושבת הישנה, תרתי משמע 754 משום שתקציב כזה גדול אין לו... זהו זה פחות או יותר ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|