|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מדוע גוגל לא מעדכן אותי??
שלום,
אני משתתף בתחרות v7ndotcom elursrebmem, האתר שלי בתחרות הוא - www.tic-tac.net/v7ndotcom-elursrebmem , אבל מאז שגוגל עדכן אותו (פעם אחת), וזה היה עוד בתקופה שהאתר היה בעברית, ולאחר מכן החלפתי אותו לאנגלית, גוגל עדיין לא עדכן אותו, יש הסבר? תודה לכל העוזרים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה לא טוב במבנה ובקישורים?
לפניי שבוע. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תיהיה בריא כמה שגיאות דקדוק יש באתר שלך..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לההה...אני יודע :/
אני לא מדבר אנגלית בכלל, ו..נעזרתי ב"נזוגל".. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
גוגל עידכן אותך.
אתה יכול לראות זאת לפי קובץ המטמון שנמשך בכל בדיקה של האתר. בקשר לתיאור האתר כנראה שיקח עוד קצת זמן.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תשתמש ב http://morfix.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא רק שיש שגיאות,
אני עוד בטוח שאתה תזכה במקום לא כל כך גבוה:qqb006: אתה צריך ללמוד עוד על נושא של קידום אתרים. כי לפי התוצאה הזאת- הרמה בכלל לא טובה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
k.machine, בתור מנהל פורום הייתי מצפה ממך להסביר לו בכמה משפטים מה הוא צריך לעשות ולא לעשות ממנו צחוק.
לא ראיתי שאתה מפגין פה ידע נרחב - כך שבקלות אפשר לעשות צחוק גם ממך....
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני חדש בעסק, בגוגל ישראל אני במקומות הראשונים, בגוגל העולמי, אני קצת מתקשה אבל אני מקווה לעלות כמה שיותר גבוהה, הייתי שמח לראות את מיקומך בתחרות ואת "הידע" הנובע ממך! (אעלק מנהל!) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|