![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עבודה ראשונה שלי
שלום
הינה עבודה ראשונה שלי של תיכנות עיצוב בHTML. אני זקוק לחוות דעתכם כדי להישתפר. יש להזכיר שזו עבודת קידוד הראשונה שלי. הינה קישור: http://members.lycos.co.uk/gamebi/serving/ תגובות בבקשה ויותר חשוב הצעות לשיפור! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
האיפריים לא הולך היום כבר :|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התוצאה היא אותה תוצאה |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
יש הרבה לשפר...
יש מלא אבל מלא טקסטים שהשארת כתמונה וזה מעלה את משקל האתר אז חבל... חוץ מזה שהקוד עצמו לא תקין ובפיירפוקס העיצוב נשבר. וכמו שאמרו במקום איפריים היית יכול להשתמש ב-DIV שמוסיף גלילה.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל ההצעות שלך נכונות, חוץ מזה שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ![]() עוד תגובות בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עוד תגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הרעיון הוא גם ככה שלא תשתמש בתכנות של פוטושום אלה תקדד או איך שאתה קורא לזה "תתכנת" את האתר מאפס.
עם התמונות שיש לך תעשה הכל לבד. תכתוב את הקוד לבד ולא בפוטושופ. אם זה רק פוטושופ אין פה בכלל תכנות. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
יש תקן לחיתוך...?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|