|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() טוב האשכול הקודם שלי ננעל מוקדם ממה שרציתי שיהיה מכיוון שהספימו אותו! והוא ננעל!
אז עכשיו בבקשה בבקשה לא להספים! אני מבקש עם זה כל כך "דחוף!!!" צרו קשר בהודע פרטית לא להרוס פה! טוב בחזרה לעניין ולאתר ולהודעה שהייתה באשכול הקודם למי שראה או שראה ולא יכל להגיב (אני יודע נשמע כמו פרסומת לעונות חוזרות של סידרת טלוויזיה אבל...): המיתר אתר שהשם השני שלו זה גיטרה! כל מה שגיטריסתים ירצו ועוד כמה דברים אז אני מבקש ביקורת על האתר שלי מכל הצדדים תכנות, עיצוב הכל! אבל במיוחד הייתי רוצה לשמוע ביקורת על התוכן שיש בנתיים במידה ואתם גיטריסתים(אנחנו מבטיחים להוסיף עוד תוכן ולעדכן הרבה), אני מאמין שזה בפרטי אחרי זה כי זה לא ממש מתאים להוסטס. תודה רבה לאלמוג על תכנות האתר מערכת ממש מעולה תוכלו לראות אותה בעצמה וליוגב על העיצוב המדהים שתראו בעצמכם . קישור לאתר: www.mytar.co.il זהו זה, תגובות וביקורות שונות יתקבלו בברכה בתנאי שיש להם קשר כמובן לא ספאם! נ.ב: האתר רק יומיים ברשת ולכן יש מעט תוכן יחסית כרגע צוות האתר עובד קשה בשביל עוד תוכן ואנחנו מבטיחים שבימים הקרובים נוסיף הרבה תוכן. טוב זה מה שכתבתי פעם קודמת ושוב אני מבקש מראש לא ספאם! אשכול נחמד שלא ינעל לפחות אחד שיהיה בבקשה... |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שקסי שקסי שקסי
כמו שדיברתי איתך אתר מעולה ![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תודה תודה:qqb014: עוד?
|
![]() |
# 5 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני אשמח אם תרא את הבאגים. " שמצביעים ואחרכך לוחצים ראשי זה כותה שהצבעתי." זה הרעיון, זה מחזיר אותך לאותו העמוד, אם תסתכל בתיבה של ההצבעה תירא שאתה לא יכול יותר להצביע אלה רואה את התוצאות. " התמונות לא באות עם הטבלאות אלא בצד" איזה תמונות לא באות עם הטבלאות בצד? מה זאת אומרת? התמונות של הכתבות וכל זה? אם כן ככה הם אמורות להיות בצד התוכן, א הבנתי את הבעיה כאן. "הרבה באגים" מה זה הרבנה באגים? איך אתה מגדיר את זה? אני ישמח לתשובות. |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כנ"ל גם אני ישמך שתסביר לי מה עוד אתה רואה חוץ ממה שאמרת ואני חושב שקיבלת תשובה מספיק טובה לכך....
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד מאוד.
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תודה