|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ממה נוצר הברק והרעש הזה של הברק?
אתמול אני וחבר שלי חשבנו על זה ורציתי לשאול עם מישהו פה יודע ממה זה קורה?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
פיזיקה...
התנגשות של שני העצמים גורמת לרעש, ולאחר מכן הברק כתוצאה מחיכוך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
איזה עצמים???
לא חשבתי שהוא נוצר מלא יודע מה..אני יודע שמשהו מתנגש במשהו..אבל מה זה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הסברים:
הכול אודות רעם: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A2%D7%9D הכול אודות ברק: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%...D7%99%D7%AA%29 בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
שני עננים - מתנגשים אחד בשני, מרוב עוצמת המכה [הרי הם מלאים טיפות מים] נוצר רעש חזק, ומחיכוך המכה נוצר חשמל.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אם אני לא טועה ואני די בטוח שאני לא טועה, קודם נוצר הרעם ורק אז הברק. הרעם נוצר מחיכוך\התנגשות של שני עצמים במקרה הזה עננים. ענני סערה, המלאים במים\נוזל. החיכוך גורם להעברת אלקטרונים ובעזרת החשמל הסטטי שיש באוויר, נוצר הברק.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אלכס מה אתה עושה צחוק מכל ענין אי אפשר כבר לשאול פה שאלות כל דבר יורדים על אנשים דווח לאלי!
תודה טל על התשובה אפשר לנעול |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
הקטע של הברק שמגיע לאדמה, ולא נשאר באוויר, הוא בסיסי מאוד, כל המהות של חשמל הוא להגיע לרצפה, ולכן כשאדם מתחשמל, הזרם עובר בו ולא דרך החוטים, מפני שהגוף מוליך טוב יותר, והדרך תהיה מהירה יותר לאדמה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחחחחחח lol
זה שניוטרונים וניוטרונים מתנגשים יחד תחשבו את זה כמו מגנט שאותו קוטב של מגנת מוצמד לאותו קוטב של מגנט שני זה מעיף את המגנט אות ודבר פה רק שזה עושה בום ויורד גשם וזה נוצר מחשמל סטטי |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
האדמה טעונה במטען חיובי, עכשיוכתוצאה מהשתחררות של הרבה אלקטרונים
והפיכתם לאלקטרונים חופשיים המטען השלילי של הענן עולה וכשהמטען ניהיה ממש חזק האלקטרונים משתחררים ובמכה מגיעים לארץ הבופ זה מהאלקטרונים שזזים כלפי מטה מהמכה החשמלית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|