![]() |
# 1 |
חבר על
|
התרמה למען אל"ם
שלום,
היום יום שלישי ה 17 בינואר יש התרמה כלל ארצית לאיסוף תרומות לאגודת אל"ם. אל"ם מי שלא יודע זה אגודה לנוער [ב] מצוקה.. אם יידפקו לכם בדלת אל תהיו קמצנים, תתרמו בבקשה 10,20 ש"ח כי זה באמת מציל נוער שאין לו לאן ללכת חוץ מהבתים של אל"ם רק דעו לכם ש 25 ש"ח מספיק לארוחה של 3 ילדים תודה
# 2 |
חבר על
|
הייתי מתרים, אתמול היה יום ההתרמה
תרמו רק 95 שקל ![]() אבל עדיף מכלום, חברים שלי הצליחו 100-250..זה טוב לעמותה. Last edited by Xr0x; 17-01-06 at 14:58.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
וואלה, לי יש היום התרמה בקוסמוס, אנחנו אמורים לעמוד בחוץ עם עגלה ולבקש מאנשים לתרום לנו ממוצרי מזון לתינוקות.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן? כל אחד יתרום כמה שבא לו ואפילו מי שרוצה לא יתרום, מה זה השטיות האלה? מקווה שהבנת, יום טוב.
![]() |
# 5 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
הוא רק מנסה לעזור? ![]() חלאס לריב, תאמין לי שהתרומה הולכת למקום טוב ![]() יום טוב, ונעים.
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חות מזה שארוחה עולה 5 שקל עם זה חלק מזה שהמדינה מממנת כ-40 אחוז
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עדיין ח'ברה.
תחשבו קצת, הכסף הולך לעזור לאנשים שאין להם. תחשבו על זה, שלא היה לכם חס וחלילה. הוא בא לפה ופתח אשכול, למטרה טובה. למען אל"ם ילדי נוער שאין להם. אז אתם צריכים, לחשוב על זה שוב. ולא להגיד שהוא חוצפן. שהיום ערב טוב, ויום נפלא. בברכה, עידן צרור.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
התרמתי גם
אמרו לנו יהייה הרבה תיקשורת איזהת יקשורת!! אף אחד לא ידע על זה!!! התרמנו רק 60 שקל קיבלנו רחוב של אנשים שלאי ודעים מהחיים שלהם |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
התרמתי 340 שקל חחח
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני מצטער,
זה עלם, "עמותה לנוער במצבי סיכון" הייתי נוכח ומדריך שמה ב"הפוך על הפוך" לפני שנה, אכן..זאת בקשה גם ממני. ![]() לינק מצורף: http://www.elem.org.il/lm |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|