![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מותגים של ניידים.
חבר שלי מעוניין לרכוש נייד, אני אישית הצעתי לו מחשב שאני מקבל בימים הקרובים של HP...
אבל יש לו המון שאלות ואין לי כוח להכנס לויכוחים איתו על זה, במיוחד שהידע שלי בתחום הזה שואף ל-***. נתחיל עם השאלות: 1. מה ההבדל בין המותגים LG, HP, DELL? 2. האם יש הבדל ממשי בין מהירות Front BUS 400/533Mhz? 3. איפה אפשר לרכוש נייד עם מהירות סיבוב של 7200RPM, ניסיתי למצוא בחניות, חלק טוענים שיש כאלה ואפשר למצוא, אבל אחרים טוענים שאין כאלה מה אתם אומרים? יבגני |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש לי מסדרה thinkpad מחשב מעולה! יש הפצה מיוחדת של WINXP בישבילו, יש לי את הסטרינו והוא ממש מעולה. נ.ב אל תחפש מחשבים אם מפרטים כמו של נייחים כי אל תשכח שיש לך פה פונקציה של זמן בטריה, והמעבדים שמיועדים לניידים יותר טובים לנושא הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
1. ההבדל הוא כמו כל הבדל בין מותגים, חברות שונות, טכנולוגיות שונות וחלקים שונים.
2. אם אתה מתכוון למעבד אז אני סבור שכן, אם אתה לא מחפש מהנייד עבודה של תלת מימד או דברים כאלה אתה תספק במהירות באס של 400. 3. לרכוש הארדיסק בנפרד אי אפשר, הכל מובנה שם... אפשר לרכוש לבד אבל זה לא שווה את זה גם מבחינת עלות וגם מבחינת הרכבה... שוב, זה תלוי במה אתה דורש מהמחשב... אבל לדעתי גם 5400 יסיפקו במקרה הזה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גם לי יש שאלה קטנה שקשורה ..
אני רואה פה ניידים של 1.8 מקס ככה .. זה מה שרץ בארץ אבל דוד שלי הביא 2.4 .. וד"א למה לא לחפש מעבד יותר חזק ?
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש לך מעבדים שונים.. למעבד DOTHAN יש יותר ביצועיים מP4 ממוצע. ויש גם מעבדים עם 3400, רק צריך לדעת איפה לחפש.. סתם דוגמא, אני כרגע גם משחק בהמכרז של המדינה על טלוויזיה לחדר, לא אומר לכם איזה בינתיים חח.. קיצר הנה מחשב שהופיע שם : http://www.ibuy.co.il/jsp/ProdDetail...catalog_no=703 אל תסתכל על המחירון שלו כי הם נוטים להגזים לפעמים... המחירון שלו עומד על 4.5 בשוק. מעבד 2800, אבל המעבד ממש אבל ממש חלש... ביחס ל1.7 שהוא DOTHAN יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
קנה Alienware...
בן דוד שלי קנה אחד עם: מעבד דותן 1.7GHz עם 800FSB (יש דגם זול יותר של 533) ו2MB 60GB כונן קשיח 7,200RPM כרטיס מסך GeForce Go 6800Ultra 256MB ועוד כמה צ'ופרים ב8,500 ש"ח... הם זולים יחסית לDell , HP , IBM וכו'... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
? נ.ב יש לך מסנג'ר או תוכנת מסרים אחרת שאני יוכל לדבר איתך? (אם יש לך זמן כמובן) יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והנה המסנג'ר שלי =] omrishuster@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |