![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צריך טיפה כיוון בכמה שאלות
רציתי טיפה כיוון בקשר לכמה דברים, אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות:
1) איך יוצרים התחברות, ואיך אפשר לדעת אם המשתמש מחובר או לא? 2) איך עושים משתנים בכתובת וכך מציגים תוכן בהתאם? למשל יש לי משתנה id והערך הוא 2, אז איך אני בדיוק שולף את הערכים של 2 מהמסד? 3) איך עושים התנתקות מהמשתמש? 4) איך יוצרים עוגיות? 5) איך משתמשים בפקודה date? ( אשמח למדריכים מהאתר הרשמי ) 6) איך משתמשים בפקודה function? (מצטער שיש הרבה שאלות ![]() כמובן שאלו שאליות די כלליות, אז אני מבקש שתביאו לי כיוון, לא קודים שלמים, כמו כן זה גם אסור. תודה מראש ![]() Last edited by LosNir; 12-01-06 at 16:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
ASP או PHP או משהו אחר?
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התחברות, כל הקטע של התחברות זה לבדוק שהשם משתמש באמת שווה למה שיש במסד וכנ"ל לגבי הסיסמה. העברת ומשיכת נתונים בכתובת נקרא GET אתה מושך אותו בצורה כזאות PHP קוד:
מבצעים התנקות משתמשים בקביעת זמן שעבר בעוגיה. לדוגמא : PHP קוד:
PHP קוד:
ויש פה מאמר בנוגע לבניית פונקציות ופונקציות שכדי להכיר GuideMaster - guideID=17
Last edited by שקד; 12-01-06 at 16:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
1) לא הסברת לי איך בדיוק בודקים אם המשתמש מחובר או לא. 2) התכוונתי איך שולפים את הנתונים ומציגים בהתאם לערך - לעשות GET ברור שאני יודע... 3) לא הסברת לי איך יוצרים עוגיות. תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
במידה ואתה רוצה לבדוק אם המשתמש מחובר אז תעשה שברגע שהוא מתחבר, אז זה יפעיל סשן, ואז אתה שולף משם מידע. ואז אתה יודע איזה משתמש הוא ומתי הסשן לא נימצא (מתי הוא יצא)
session הראתי לך איך מתנתקים, אתה פשוט לקוח ומשנה את הערכים/ זמן ! setcookie ב GET אתה לוקח את הקוד שהראתי לך וכדי להדפיס/לשלוף אתה פשוט מדפיס את המשתנה PHP קוד:
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
התכוונתי איך אני מדפיס את התוכן בהתאם לערך המשתנה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט: