![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עזרה עם קוד PHP
יש לי את הקוד הבא :
PHP קוד:
לדף www.yourdomian.co.il/somepage.php הוא יציג את הדף כ www.yourdomian.co.il/somepage.php?page=thepage או www.yourdomian.co.il/somepage.php?id=thepage (תקנו אותי אם אני טועה) עשכיו רציתי לדעת איפה אני אמור להכניס את הקוד הזה על מנת שאני ארצה להיכנס לדף מסוים כמו: www.shaked-hamud.co.il/page3.php הוא יציג את זה ככה: www.shaked-hamud.co.il/page3.php?id=thepage או ככה: Www.shaked-hamud.co.il/page3.php?page=thepage מבלי שאני ארשום את ה?page=thepage שהוא יופיע אוטומתית מתי שאני נכנס לדף . הסברתי קצת מסורבל אבל בטח מישהו הבין (אני מקווה) =\ תודה . |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בלי ידע נרחב מדי בPHP, אם אתה מעוניין לעשות למעשה Redirect, אני בטוח שלא כתבת את זה נכון, מהסיבה הפשוטה ש:
כיצד אתה מצפה מהמחשב לנחש באיזה עמוד אתה וגם למה אתה עושה string של "location: המשתנה ID נקודה PHP. בלי ידע נרחב בPHP, אני יכול להיות בטוח 99% שהקוד שגוי. header("location: $id.php?id=$id"); הלכתי לגוגל ובררתי בשבילך. הינה הקוד: <?php header("Location: http://www.redantigua.com/"); ?> צדקת בנוגע ל"location", אך אין הגיון בקוד שלך, מכיוון שכמו שאמרתי, הוא עדין לא נותן את הכתובת לדף... Last edited by Eye-Soft; 07-01-06 at 11:53.. |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אנו אוסיף לדברי דן, הקוד שלך יפעל רק כאשר בכתובת יופיע