![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
חדש כאן
שלום לכולם.
אני אביעד, בן 18 מאיזור הדרום, מעצב קרוב ל-4 שנים עם פגרות ארוכות בדרך. לאחרונה חזרתי מפגרה רצינית אבל אני בדרך לחזור למוטב. הסתובבתי פה בפורום וקצת עיצבן אותי שכמה משתמשים מנסים להצליח בעזרת דריכה על החלש יותר. בתור אחד שהגיע הרגע מבחוץ אני חייב להעיר שזה ממש לא נראה טוב. קצת בוגרות מעולם לא הזיקה. אבל לא בביקורת עסקינן. אני כאן כדי להצטרף לקהילה ולהציע את שירותי. כמו שאמרתי אני מעצב קרוב ל-4 שנים בתוכנה Photoshop, ידע ב-html ו-Image ready, כרגע לומד פלאש אבל נמצא עדיין בנקודה התחלתית בלבד. ולסיום, הנה שני עיצובים אחרונים שלי, אחד כבר נמכר והשני לא בגלל אי הבנה מסויימת. 1- ![]() 2- ![]() יום טוב שיהיה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
א. אני מאוד מסכים עם מה שאמרתה.. אני גם לפעמיים עושה את זה, ואחר כך אני מאוד מצתער...
ב. עיצוב מדהימים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
תודה איש.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ברןך הבא לפורום, אני מאחל לך בהצלך.
ובעניין העיצובים: העיצוב השני זוהר מדי לטעמי, העיצוב הראשון טוב מאוד. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
**מצטער... וברוך הבא לקהילה החמה הזאת.!
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ברוך הבא ל- Hosts.
ואחלה מעצב אתה!
# 7 |
הוסטסניון
|
אחלה עיצובים ברוך הבא...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
ברוך הבא הבאר של העיצוב השני מזכיר עיצוב חינמי
# 9 |
Guest / אורח
|
ברוך הבא. שני עיצובים מדהימים.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ברוך הבא.
-אני לא רוצה לשפוט את הרמה שלך לפי העיצובים הנוכחיים, אבל הם מראים שאתה קצת פחות זמן עם נסיון בפוטושופ. ובוא קצת נעמיד דברים על תקנם. בזה שאתה אומר שיש כאן כאלו שדורכים על החלש, זה נכון, וגם לא נכון. אתה שואל למה? ובכן, לאחרונה הייתה כאן "מכה" של ילדים קטנים שלא יודעים לעצב, שהחליטו שמשעמם להם, והתחילו להעתיק ולגנוב עיצובים...או יותר גרוע...חלקים של עיצובים. במובן הזה, זה מכליל את כל הטענה שלך. -כי בסה"כ כולם עוזרים כאן לכולם, עד לגבול הטעם הטוב. ותאמין לי שעוזרים כאן כמו שצריך, למי שצריך. שיהיה לך ערב טוב. רפי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|