|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
אני רושם את זה כאן ולא בפורום בקשות בגלל שזה הפורום המתאים ביותר לבקש בוא את מה שאני רוצה! אני מחפש באר לפורום בלי פלאש יש לי מי מי שיעשה לי את הפלאש רק העיצוב של הבאר אני צריך אני מוכן תמורת פירסומת בפורום שלי תקופת הפירסומת תלויה ברמת הבאר ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אוץ למה שמישהו יעשה לך משהו מקורי וישקיע בעד פרסום שגם לא בטוח שתמיד יהיה ולמי
יש זמן להשגיח שאתה לא מחליף ומי אומר שאתה ממש "תחשף" לאנשים, גם פורום לילדים קטנים שיבואו וישגעו את המעצב סתם? אני חושב שתחשוב שנית על איזה 100 שקל לבאר מושקע מקורי. הצעה שלי , בהצלחה במציאה גבר
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לאא יחליף!! עשו לי ממשהו ? למה שאני ילחיף אני לא כזה ! אני לא רוצה לשלם כסף תמיד כסף !! מספיק יש דברים אחרים לשלם על באר אני לא רוצה לשלם מי שמעוניין שידבר איתי באיסיקיו -- 6028981 Last edited by Noam; 01-01-06 at 07:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אז אנשים באים באותה גישה
אני לא רוצה להשקיע זמן בבאר! יש לי מספיק דברים להשקיע בהם זמן ואני לא רוצה לבזבז את זמני על באר ללא תמורה. אתה לא כזה? למה יש הוכחות או משהו? ההצעה מדברת בפני עצמה על רצינותו של הנהלת הפורום והפורום עצמו, מה גם לא מעודד לרצות להיות מפורסם בו.
# 5 |
הוסטסניון
|
איזה עצוב אני צריך להשקיע עבורך זמן ואתה מפרסם אותי בפורום שאין בו אף אחד ושהעתיד שלו ממש לא מבטיח..
אם תיהיה מעוניין להשקיע 60 ש"ח צור קשר, אם לא אז אין לנו על מה לדבר.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בוא אליי לאי סי קיו שלך, אני רוצה לראות את הפורום המקופל שלך, אולי אני יסכים לעצב לך.
# 7 |
הוסטסניון
|
רק כסף זה מה שמעניין אותם !!
ZISART תודה אני כבר יוסיף אותך |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
סליחה על הדאבל אבל זה בשביל לעלות את האשכול
ZISART אמרתה שאתה מוכן לראות לא ?? אז למה אמרתה את זה בשביל לראות את הפורום שלי ? ZISART לקחתה את הכתובת וזהו אתה לא עונה יותר ?? עשיתה כאן הכול רק בשביל שיראו כיאולו אתה עוזר !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
50-60 ש''ח אחי פרטים בחתימה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|