|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
* * אינדקס מעצבים של פורום Hosts * *
שלום לכל הגולשים בפורום ובעיקר לחובבי העיצוב כמוני
אחרי דיון קצר אבל יעיל עם שחר החלטנו לעשות אינדקס מעצבים כאן בפורום ולשים אותו כנעץ. האינדקס יכולל את כל המעצבים של הפורום ( אלו שירצו כמובן ) ואז במידה מישהו מחפש מעצב הוא יוכל לעיין באינדקס ולבחור לעצמו מעצב או כמה מעצבים ואז לבחור מיהו המתאים בשבילו. כרגע זהו שלב איסוף הפרטים של המעצבים. כידי להופיע באינדקס יש לשלוח לי הודעה פרטית בלבד כאן בפורום עם הפרטים הבאים. כותרת : אינדקס מעצבים *שם מלא : *גיל : *אזור מגורים : *התמחויות : *עדיפות לעיצובי ( איחסון , פורטל וכו' ) : *אימייל : טלפון : אי סי קיו : מסנג'ר : אתר אינטרנט : על עצמי : הערות : ** חובה למלא את הפרטים עם כוכבית ** שימו לב * כמה שתמלאו יותר פרטים ככה יש סיכוי גדול יותר שהלקוח ישים לב דווקא עליכם. בברכה, צוות הנהלת פורום עיצוב וגרפיקה. Last edited by Niros; 05-01-06 at 22:05.. סיבה: תיקון כותרת |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יש לי שאלה, מעצב שרוצה להציע את עצמו חייב שיהיה לו תוכנות עיצוב חוקיות שהוא קנה אותם?
# 4 |
חבר מתקדם
|
מצד אחד אני הבנתי את תשובתך, אבל מצד שני אשמח לראות את תשובתך מפורשת.. (אני בטוח שעוד כמה ירצו..)
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני בעד שתעשה אינדקס של אנשים עם תוכניות חוקיים בלבד
ורשומים. אני מודע לזה שזה לא יכלול אותי בשלב זה אך לדעתי צריך לקדם ולעודד את החוקיות בארץ ישראל! אני צריך להכניס קצת כסף על מנת לקנות רישיון ואשמח לדעת מאיפה :P מצד אחד בדקתי את המחירים וזה עולה בסביבות ה 700$ הפוטושופ. כמובן שיש שם תוכנות מתקדמות ב 1300$ אך אני מחפש קנייה של פוטושופ 7 me שיהיה לי נוח כי אני רגיל לזה ויש שם רק של פוטושופ CS 2 משהו כזה ב 700 דולר. ואז מה שאני בא לשאול זה האם קיים ל 7 me? או שבעצם עדיף כבר לקחת את cs 2 שאני לא יודע לעבוד איתו ולהתחיל מחדש פחות או יותר כי זה מובנה בצורה שונה ויש כמה כלים שונים? השאלה מופנת לאנדרי או למי שמבין.
Last edited by Niros; 31-12-05 at 16:18.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ניתן לרכוש את PS 7 בכ 3 אלף שקל בארץ. בחו"ל ניתן לקנות ב 320 דולר ( 1440 ש"ח בערך | אתר אמזון ) את גירסת ה CS 2 ניתן לקנות בחו"ל בכ 650 דולר ( 2925 ש"ח בערך | אתר ADOBE ). בארץ היא עולה כ 4200 ש"ח במרדנית מחשבים ). השינוי בין 7 ל CS היא לא בפרטים שיפריעו לך לעבוד. השינויים העיקרים שם הם שינויי פילטרים ויעילות עבודה. והרבה תוספות לצלמים. כך שלא תיצטרך ללמוד הכול מחדש כמובן. מה שאני עשיתי זה חיפשתי בעיתון חברה שמשדרגת את התוכנה אצלה ומוכרת את הרישיון בזול. מצאתי חברה באזור ת"א ניפגשתי עם אחראי התוכנה אצלהם חתמנו על חוזה וקיבלתי רשיון לתוכנה. מקווה שענית על הכול. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אנדרי תודה רבה, לא הבנתי את הקטע של השדרוג וזה אשמח לדעת אם אתה ממליץ
לי להשאר עם 7 הדבר שאני רגיל לעבוד שותף או להכיר כלים חדשים עם CS 2, האם זה תומך בעברית כמו 7 ME?... עוד משהו שמעניין אותי האם אפשר לקנות בחו"ל ולייבא את זה בארץ כך שזה ייצא יותר זול מהקנייה האמיתית או שפשוט אני יגיד לדוד שלי שבארצות הברית לקנות לי ושהוא יבוא לביקור בפסח ככה הוא יביא לי. זה יוצא בצורה משמעותית יותר זול לא ככה? אשמח ללינק לאתר במידה וזה יעזור לי
# 9 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אני עובד עם PS 7 ME בערך מאז שהוא יצא. בדקתי את הדמו של CS 2 ולא אהבתי אותו ממש בגלל שהוא מן הסתם "כבד" יותר למערכת. כמובן שאתה יכול לקנות תוכנה בחו"ל המשלוח יעלה בסביבות ה 20$ תלוי עד כמה מהר אתה רוצה לקבל את המשלוח לך. קח בחשבון שכשאתה קונה בחו"ל תוודא שזאת גירסת ME ( מזרח תיכון ) כלומר שהתוכנה תומכת בעברית. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה מה שאני מעוניין לדעת זה את אתר החברה ואם יש בו מקום של חנויות בחו"ל. השלב הבא יהיה לגייס 1500 שקל.. ככה שזה יספיק לי לתוכנה חוקית + להרשם איני יכול\מעוניין לשדרג את הפוטושופ למתקדם יותר מאותה סיבה שאתה לא רצית וגם כי לא מתאים לי, והפוטושופ הנוכחי אצלי הוא לא חוקי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|