|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תראו איך אנשים "מנסים" אבל לא מצליחים{שיחה בתוכנת המסריים}
קבלו הודעה באייסיקיו ששלחו לי היום!
יום שבת 31.12.05 תאמינו לי אנשים, לא חושבים לפני מה שהם עושים!!! איך, בנאדם ש"מכבד" את עצמו{מבחינת חברה} ישוחח איתי בתוכנת המסריים. תנו דעתכם על השיחה וכך זה מתחיל: עידן (PM 07:06) : מי זה? Counter Israel (PM 07:45) : שלום לך Counter Israel (PM 07:45) : מדבר עידן? עידן (PM 07:45) : גפ ךף עידן (PM 07:45) : גם לך. עידן (PM 07:45) : כן Counter Israel (PM 07:45) : אני דני מ Counter Israel עידן (PM 07:46) : כן? Counter Israel (PM 07:46) : מנהל Beesites התלונן שאתה מתקמפר בB אצלו בשרת עידן (PM 07:46) : חחחח Counter Israel (PM 07:46) : זה מצחיק אותך? עידן (PM 07:46) : תגיד לו שאני מתקמפר בשרת שלו כל היום. עידן (PM 07:46) : מצחיק אותי הרבה. עידן (PM 07:46) : להיתראות לך Counter Israel (PM 07:47) : אתה תצטרך לשלם קנסות גבוהים. עידן (PM 07:47) : אוקי. עידן (PM 07:47) : לאיפה אפשר לשלוח את הכסף? עידן (PM 07:47) : אפשר עכשיו לא?! Counter Israel (PM 07:47) : לא שולחים את הכסף. עידן (PM 07:47) : בית משפט עורך דין נכון הכל מוכן כי כבר יש לי ... Counter Israel (PM 07:47) : עד ה15 ל1 יגיע אליך צו בית משפט ויזמנו אותך. עידן (PM 07:48) : אוקי ידידי. עידן צרור אתה מוזמן חביבי Counter Israel (PM 07:48) : יש לי כבר את הפרטים שלך. Counter Israel (PM 07:48) : להת' ותודה על העידוד לטביעתך. עידן (PM 07:48) : אוקי. תן לי אותם עכשיו נראה אם הם נכונים ואני יגיד לך מה לשנות שהיה טוב. Counter Israel (PM 07:49) : ממדיניות האגודה לא לתת פרטים בתוכנות מסרים מיידים. Counter Israel (PM 07:49) : אתה רוצה ליצור איתנו קשר לקבלת פרטים? עידן (PM 07:49) : ואם אפשר כמה שיותר מוקדם הטביעה בבית המשפט. Counter Israel (PM 07:49) : אך ורק בטל'. עידן (PM 07:49) : אוקי. התקשרו אלי אם אתם רוצים. Counter Israel (PM 07:49) : 03-63144835 עידן (PM 07:50) : צרו איתי קשר חביבי. Counter Israel (PM 07:50) : אנחנו לא נבזבז עליך ממיטב כספינו, אמרתי את שלי, תודה ולהת'. עידן (PM 07:50) : תודה ושבת שלום חחחחחחחח חביבי איגנור
# 2 |
הוסטסניון
|
פחחח...איזה ניסיון עלוב!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חחחח באמת ניסיון עלוב...
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
כן ממש אתה צודקים חחח תאמינו לי, אנשים משעמם להם בחיים...
# 5 |
הוסטסניון
|
xD, עוד מעט יהיה גם
צו מבית המשפט על ציטים oO
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחחחחחחחחחחח לא זוכר איפה שמעתי שעשו את זה למישהו נירא לי זה מ LINUXSERV עשה את זה..
חחחחח הוא רק התקמצן על שיחה ולא היה לו מספר ועשה את זה במסנג'ר, חחחחחחחחח איזה עלובבב.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
ממש עלובב, העיקר נהנת לדבר איתו עידן? חח
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|