|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
[::ניהול חברה::שירות ללקו::ח] סקין עברי חדש לפאנל הניהול DA !
קהילת הוסטס שלום.
שוטטתי ברשת ומצאתי סקין באנגלית שעונה לשם מרינה - לפאנל הניהול DA.. הורדתי אותו, התקנתי אותו אצלי, ואהבתי אותו.. החלטתי לתרגם אותו ולהשקיע בו. תירגמתי מילה במילה, החלפתי את רוב דפי התוספות, פתיחת אופציות, תצוגתם עריכתם וכו.. יישרתי הכל לימין ללא פיספוסים והחלקות של "פה ושם".. + תירגום לעברית מלאה. את הסקין תרמתי על כל כליו לחברת האיכסון מג'יק הוסט (www.Magic-Host.net) כאות הערכה שלי לשירות הנדיב והאיתן שאני מקבל מהם ![]() הנה 2 תמונות גישות ראשיות מהסקין... גישת משתמש: http://www.yosi.be/up/files/Xp-375215404.gif גישת ריסיילר: http://www.yosi.be/up/files/Xp-375215385.gif אשמח לקבל תגובות והערות בונות, קטילות אתם מוזמנים לשמור לעצמכם :qqb014: לילה טוב !
# 2 |
חבר וותיק
|
אממ , אחלה דבר
אבל יש את זה כבר ל ישראל סרב - Israel-Serv.Net מתורגם והכל .. אחלה רעיון ואחלה תרומה
# 3 |
חבר פורום
|
כל הכבוד יוסי! כל עבודה שלך שווה זהב הבנתם למה הכוונה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
קיים גם אצלי (גיליתי אותו לפני יומיים),
בגרסה האנגלית ![]() אחלה סקין ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() אממ מה שאי אפשר לראות שבניגוד למה שיש אצל israe-serv פה התווספו מס' דברים בצד ימין.. כל הדפים הפנימיים שונו להתאמתם לסקין החדש..והכל עוברת בכל דף ודף ![]() :qqb014: |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל דבר שאני עושה מעתיקים
![]() תירגמתי סקין מסוים - העתיקו עשיתי צ'אט אונליין - העתיקו עשיתי סטטיסטיקות מתקדמות - העתיקו נו משעמם לכם ? בכל מקרה בהצלחה אני לא מעריך מעתיקינים... תחשבו על רעיונות בלעדיים לבד ! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל