![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
קורס טייס
אלהן גולשי הוסטס,
מישו' כאן יודע על קורס טייס, תנאי קבלה וכל זה.. אני סתם מתעניין, נראה מעניין. תודה לעוזרים, ניקו
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
אצלי בבסיס עוברים את הטירונות שלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
תקווה שאין הגבלת שומן :P
תחפש באינטרנט, גוגל ימצא לך בטוח. אולי באתר של חיל האוויר.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
קב"א צריך 54 לפחות לפי מה שידוע לי. אממ...אתה צריך להיות חכם זה כמובן ![]() ![]() וכושר (לא יותר מדי)...צריך להיות מוכן לסבול,גיבוש טייס זה לא דבר קל לפי מה שאני יודע...למרות שלפי מה שאבא שלי אומר..זה לא כמו איך שהוא היה..(למען הסר ספק,אבא שלי לא עבר את הגיבוש אבל הוא סיים אותו) אהה...שכחתי משהו קטן קורדינאציה אבל זה ועוד כמה (הרבה) דברים כבר יגלו בירפ"א (לרוב רפואיים ופסיכולוגים) במבדקי צוות אוויר (לפני הירפ"א) יבדקו כמה דברים כמו כמו כושר (צריך לפרק שם איזה אביזר מכני ולהרכיב אותו) ועוד כמה דברים בסגנון... Last edited by meshuga; 27-12-05 at 21:19.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אמ..
http://www.iaf.org.il/bist/ בבקשה.. גם אני מתעניין בזה..אולי גם אני ילך לגיבוש (אני מקווה שהאלרגיה שלי לאבק תעבור עד אז)
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
קב"א מעל 52,
מעל 700 בפסיכומטרי ואתה צריך מעל 4 יחידות במתמטיקה נראה לי... אתה עובר שלב של מיונים מיוחדים, שזו כולל: פסיכולוג, סימולציה ויום גיבוש... בקיצר קשה לאללה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וקב"א לפי מה שאני זוכר 54 או 53...52 אף פעם לא שמעתי שאפשר... |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום שמות מתחם
|
ציטוט:
אין שום דרישות מבחינת יחידות לימוד. צריך 54 קב"א מינימום. קורדיניציה השלבים הם ככה: מבדקי צו ראשון, מי שמעל קב"א 54 מקבל זימון למבדקי צוות אוויר ששם יש ריאיון של שעתיים ומכונה שצריך להרכיב ולפרק (די קשה) ומכנה שבודקת קורדינציה. מי שעובר את כל זה מקבל זימון לירפא א' שזה מלא מבחנים באנגלית, מטמטיקה וטיפה פיסיקה והיגיון וכמוכן, שאלון 300 למי שמכיר (שאלון אישיות) מי שעובר את ירפא א' מקבל זימון ל-ב' בירפא ב' אתה צריך לעבור ריאיון עם פסיכולוג (כן, גם בזה נופלים הרבה) ואז בדיקות רפואיות. אחרי כל זה יש את הגיבוש של 6 ימים. אחרי זה מתחיל הקורס ![]() מי שצריך עוד מידע שיצור עימי קשר בפרטי עם השאלות שלו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|