|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שלום, אשמח לקבל ביקורת על בסט סרב
שלום,
אשמח לקבל ביקורת על בסט סרב בתחום השרתים היעודיים אני לא מעוניין מאנשים שחברים של המנהל או שקרובים אליו ולא אנשים שראו איך הוא עובד וכדומה אני רוצה אך ורק לקוחות שלו איך החברה מבחינת תמיכה? האם הם לא מורחים אותכם כשאתם שואלים משהו? האם אתם מקבלים תשובות לעניין ומהירות? לגבי השרתים הבנתי שאין בעיה אבל כיום חשוב לי גם תמיכה כמה שיותר וזמינות ובלי התמחקויות... אשמח לשמוע את דעתם של הלקוחות שלו בלבד!! אשמח אם תצרפו אתרים שלכם וכדומה זה מאוד יעזור |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
הייתי בעבר לקוח של גלעד, אחלה של שירות.
עונה לך תשובות ברורות לחלטין. הבנתי גם שהוא קצת עזר עכשיו לליאור להתעקלם אחרי שאדם דפק אותו, באמת מעשה יפה. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה
חברה בבקשה עוד תגובות גלעד אם אתה רואה את ההודעה תפנה לקוחות שלך לכאן אם תוכל אולי יוכלו לעזור ולהגיב ![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יצא לי לדבר עם גלעד טלפונית כמה פעמים מבחינת תמיכה בטלפון אחלה של תמיכה,
מבחינת שרתים רק טוב שמעתי עליהם ![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני אחד הלקוחות של גלעד ואני מרוצה מאוד מהשירות ! יש להם שרתים מצויינים אני מציע לך לקנות מהם אחלה חברה! רשומה בלי בעיות.
בהצלחה
I am root
|
אני לא עונה לך כלקוח שלו אני עונה לך כבנאדם שעובד גם כן בתחום ההוסטינג,
עזוב חברים או לא חברים , זה מעבר לחברות ! כשיש בעיה טכנית אפילו מהקטנות ביותר, מנסיון שלי גלעד מכיר את הפתרונות של רוב הבעיות הללו, יודע לתת מענה מקצועי ומהיר כמעט לכל דבר. אני תמיד יודע שאם יש משהו שאני לא יודע - בטוח גלעד נתקל בזה, ואם גלעד לא נתקל בזה אז בטח אני נתקלתי בזה , בקיצור אין ממש יותר מידי מה להוסיף חוץ מלהבטיח לך בעיניים עצומות ובוודאות שאם אתה מחפש שירות מקצועי ברמה גבוהה לך על זה בלי לחשוב פעמיים. שורה תחתונה? מומלץ מאוד מבחינת רמת ידע בתמיכה. |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
גלעד אני לקוח שלו של קופסא לא השכרה אני קניתי ממנו קופסא.
ואני יכול להגיד לך אין מילים על הבן אדם כמה שהוא משקיע. היה לי בעיה הוא היה מוכן לנסוע לחווה תוך 10 דק', לבדוק מה הבעיה שם. וגם בתמיכה הוא מעולה יעזור לך כמעט בכל שאלה. שורה תחתונה מומלץ מאוד! |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תאמת לא הייתי לקוח שלו אבל לפי שמועות שרצות וזה לא סוד שפעם הוא היה נוכל
אני אין לי מושג עד כמה זה נכון או לא אני רק יודע שלפחות עכשו אני לא חושב שהוא עושה דברים כאלה בוא נגיד ככה למרות השמועות שהיו עליו חשבתי בכובד ראש על כמה פעמים ליהיות לקוח שלו ואני יהיה כאשר יגמר ל 2 הספקים שלי המלאי |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בעבר הייתי ריסיילר אצל גלעד.
נהנתי מכל שניה ושניה מהשירות מהתמיכה מהכל פשוט שירות נפלא תמיד זמינים שרתים ממש חזקים פשוט ממליץ בחום. אם נכנסה לבסט סרב עשית את הבחירה הנכונה, תראה שלא תצטער. יום טוב. |
![]() |
# 10 |
עסק רשום
|
תודה לכולם
ו loading אני לא מפנה לקוחות שלי מי שלקוח שלי ורוצה להגיב שיגיב |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|