|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
צריך עזרה ביצירת טבלה
אני רוצה ליצור טבלה שמורכבת מעמודות, ככה:
HTML קוד:
<div class="container"> <div class="amuda">תוכן תוכן תוכן</div> <div class="amuda">תוכן תוכן תוכן</div> <div class="amuda">תוכן תוכן תוכן</div> <div class="amuda">תוכן תוכן תוכן</div> </div> איך אני עושה את זה? (ב-CSS הנוכחי יש FLOAT RIGHT לכל העמודות אם זה רלוונטי)
# 3 |
חבר על
|
כי המבנה בפנים טיפה יותר מורכב מטבלה וכל העיצוב מורכב עם divים ו-float right ורק ככה זה התאים לי
![]() יש לך רעיון בכל אופן?
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה פשוט,
תשים על הדיב הראשי display: table ועל הדיבים הפנימיים תשים display: table-cell |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
ניסיתי את זה, זה לא עושה כלום כנראה בגלל ה float
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
בוא נדבר במונחים של גובה ורוחב ולא אורך שיהיה יותר ברור.
תסביר שוב בבקשה מה אתה רוצה אם בינתיים אני מבין נכון אני חושב שעם min-height 100% זה יעבוד. אגב אני גם הייתי משתמש ב display inline block ולא float
# 7 |
חבר על
|
![]() מה שלמעלה זה מה שיש לי כרגע. מה שלמטה זה מה שאני רוצה שיהיה... כל העמודות נמצאות בתוך DIV אחד גדול
# 8 |
חבר בקהילה
|
<table>
<tr> <td>תוכן</td><td>תוכן</td><td>תוכן</td> </tr> <tr> <td>תוכן</td><td>תוכן</td><td>תוכן</td> </tr> <tr> <td>תוכן</td><td>תוכן</td><td></td> </tr> <tr> <td>הטבלה הארוכה ביותר אצלי</td> <td ROWSPAN=4>רקע משלים</td> <td ROWSPAN=4>רקע משלים</td> </tr> <tr> <td>תוכן</td> </tr> <tr> <td>תוכן</td> </tr> <tr> <td>תוכן</td> </tr> </table> |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
יש פיתרון עם DIVים?
# 10 |
Winner
|
כמו שאמרו לך למעלה, table-cell זה הפתרון עבורך. אתה פשוט צריך לשחק עם זה טיפה ולראות איך זה עובד.
תנסה: http://www.sitepoint.com/rowspans-co...in-css-tables/ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|