|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת נוראית על idhost
www.idhost.net
אני בעל חברת היפ הוסט: www.hip-host.net שימו לב ל"ברוכים הבאים" אני ישבתי וכתבתי אותו המון זמן... עכשיו... שימו לב באיידי הוסט שנפתחו המון זמן אחריי יש להם בידיוק אותו דבר והם גנבו ממני בלי רשות. מה אתם אומרים?? גועל נפש, מחזיקים מעצמם חברה! |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הם פתחו ממש ברגל שמאל, עיצוב חינמי(אפשר להגיד גנוב כי הוא שם זכויות שלו)
, דומיין חינמי, ועכשיו זה? ![]() אל תתיחס פשוט. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ברור...
אני אפילו לא מסתכל עליהם. שיקחו מה אני יגיד לך לקוחות יודעים להבדיל מי יותר וותיק ברשת. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חח עלק גנבנו אנחנו רצינו לפתוח חברה לפני חצי שנה ורק לפני יומיים הוצאנו את זה לפועל אני מכיר את אבי מנסורי אישית הוא העביר את החומר דרך דוד שלי אל תיחסו הוא ילד שמנסה לחפש אשמים עובדה יש לנו שלוש לקוחות תוך יומיים ולו יש 3 לקוחות תוך 3 חודשים בקיצור אפשר לנעול את האשכול זה אשכול של גנב מוסמך..
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בטח אני גנבתי...
יש שיעידו שאני רשמתי את הברוכים הבאים קודם... טוב בסדר תגנבו.. נראה לאן תגיעו |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
דבר שני גם העיצוב שלכם גנוב, למטה יש Help/FAQ שהם אופיינים בעיצובים חינמיים שיופנו ל page.html ואפילו לא שינית את זה, ואני קורא לזה גנוב כי שמת זכויות שלך על עיצוב שלא שלך, כי במקור הוא חינמי. דבר שני אם הוא קיים 3 חודשים לפניך איך הוא גנב את זה בדיוק? |
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי, אני מצטער
דיברתי עם הבעלים והוא אמר שהמתכנת עשה את זה להם... הם הבטיחו שיחליפו את הכיתוב. תודה לסרבלנד על התמיכה. ---אפשר לנעול---- |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ההורים לא רשמו אתכם לקייטנה החופש?
|
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לנעול למחוק מה שתירצו!!!!!!!!!!!!!!
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|