|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() קהילה יקרה,
אני רוצה לתת פה מכתב שהבאתי להוסטס לפני חצי שנה, המכתב הוא מבויים כפי שהבנתי, אך מעביר את המסר. אני בטוח שרובכם תתחברו אליו, ואני בטוח שזה ישנה אצלכם משהו, החיים פה באמת "לא משהו", אבל בוא נודה לה' שיש לנו בית, לחם לאכול ואנשים שאוהבים אותנו, בוא נודה שיש לנו רגל, ראש (כי לא לכולם יש). המכתב בסיומו מספר משהו ששינה לי אישית משהו, משהו בחיי האיישים ששונה, ואני שוב בטוח שזה ישנה לרובכם כא משהו. http://www.rar.co.il/files/eMule-1134880950.htm אני יודע שיהיו שתי סוגים של תגובות: - זה מבויים, אז זה לא שווה / אין לי כוח לקרוא את זה. - זה שינה אצלי משהו, תודה / מכתב מרגש, ארוך, אבל מרגש..אני בטוח שהוא ישנה אצלי משהו. 2 התגובות יתקבלו בברכה, רק שלפי דעתי, מומלץ לקרוא (גם אם זה מבויים, זה מעביר את המסר), שלכם, אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סיפור עצוב מאוד ,הספקתי להוריד כמה דמעות ,למדתי ממנו הרבה - בתקווה לזכור את מה שלמדתי
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב..
קראתי את כל הסיפור, ולא הפסקתי לבכות, כל מה שכתוב שם, אבל באמת, בישבילי זה לא מבוים, כי בחודש וחצי האחרונים ככה גם אני חי, וככה אני מרגיש אבל עכשיו אני מבין, שאבא שלי עדיין איתי, והוא יהיה איתי בכל מקום. תודה רבה לך שפירסמת את זה, זה עזר לי מאוד עכשיו ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
משתתפים בצערך אחינו.. ![]() קראתי את זה בפורום "מחנה האוהדים".. סיפור עצוב ..גם אם זה מבויים.. למדתי הרבה .. ואני מסתכל על החיים אחרת לגמרי .. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
קראתי אז וקראתי שוב עכשיו, והזלתי דימעות, סיפור עצוב עד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
כן עצוב מאוד סיפור מרגש מאוד
ואני גם יגיד לכם שלסבא שלי יש גידול בראש ככה שאני לפעמים מזיל גם דמעות כואב הלב לישמוע כזה דבר |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
סיפור מדהים,תריכים לפרסם אותו לעולם שלא רק אנחנו ניקרא אותו שכולם יקראו ויפנימו מהם החיים!.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלי,תודה רבה על המכתב הזה...
הוא חדר לי עמוק ללב ועכשיו הבנתי מזה החיים,כמה חשוב לחיות אותם כמו שצריך. המכתב הזה שינה לי תחיים ואני לא אומר סתם. אז כל מי שפגעתי בו או משהו,אני מבקש סליחה ענקית מעומק ליבי. אחרי תקופה אורכה וקשה שלא דיברתי עם אחי,היום השלמתי איתו. מקווה שהמכתב הזה ישנה גם אותכם. למי שלא עובד: לחצו כאן Last edited by d0rix; 18-12-05 at 14:31.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תעלה למקום אחר, זה לא עובד.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
מי שלא עובד לו : http://viper-t.net/l.html
סיפור עצוב... :[ אבל יש מה ללמודד ממנו, אני לא יודע אם יהיו היום כאלה חברים שנאמנים ואוהבים ככה. Last edited by ViPeRt; 18-12-05 at 14:33.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|