|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (2)
|
מחפש לאחסן שרת רוחב פס 50mbit פרטי
אשמח לקבל הצעה לאחסון שרת אפשרי גם הצעה הכוללת את השרת שלכם בתנאי שיש לו מפרט טוב(לא נדרש חזק במיוחד)
מינימום רוחב פס פרטי 50mbit יותר במחיר טוב יתרון חוות שרתים שתהיה במרכז. נא להציע רק חברה וותיקה לא מישהו שהתחיל לאחרונה |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
שלום
אירוח שרת 1U 50/50 מגה רוחב פס פרטי 500 ש"ח --------------------------- שרת אחרון במלאי Sun X4100 2x AMD Opteron 275 DC 16Gb DDR Ecc 2x 73gb scsi 10k רוחב פס 10/10 מגה פרטי מחיר חודשי 300 ש"ח
# 6 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (2)
|
נשמע מעניין, באיזו חווה זה מאוחסן?
יש לך לקוחות ממליצים? אשמח אם תשלח אלי בהודעה באתר עם לקוח רציני אם יש לך פרופיל חברה, מי אתם כמה זמן אתם פעילים אתם מחזיקים לקוחות רציניים? אני שואל כי זה עסק רציני ואין לי חשק לעבוד עם חברה שיהיו לי נפילות תקלות/אין תמיכה... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
העסק שנתיים באוויר אני מחזיק ארון ב netvison ועוד חצי ארון ב MED1 2 הקווים שלי מאחורי DefencePro לגבי לקוחות אין לי בעיה לתת לך לראות כמה מהלקוחות המרוצים כולם אצלי מרוצים מי שמשלם שקל ומי שמשלם 300 ש"ח זה לא משנה לי תמיכה מהשעה 8 בבוקר עד השעה 3 בלילה ריסטים 24/7 צור איתי קשר בטלפון כמו שרשמתי למעלה בנוגע לשרת E5420 כבר לא פנוי מצטער יש לי שרתים אחרים שאפשר להשכיר לך עכשיו.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
הצעה מספיישל סרב • מעבד: Quad Xeon L5420 X2 (ליבות 8 מעבדים 2) • זכרון: 4 ג'יגה • דיסק: 300 ג'יגה • חיבור: 50 מגה • איפים: 2 • חוות שרתים: בזק /013נטויזן חיפה • גישת KVM לביצוע ריסטרטים ופתרון תקלות באופן עצמאי תוספות בתשלום: • זכרון: 4 ג'יגה נוספים ב 50 שקלים חודשי • מחיר חודשי: 600 שקלים בלבד ! לפרטים והזמנות: טלפון 077-211-0302 אימייל: Guy@special-serv.co.il שבת שלום ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|