![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
חוות דעת על לוגו
זהו דוגמה ראשונית של הלוגו אני אביא פה כנראה עוד הרבה דוגמאות עד שאבחר בטוב ביותר..
אני רוצה לשמוע חוות דעת ,תהיו קשיחים ואל תרחמו אלי ... אני מעוניין לדעת האם הלוגו נראה מקצועי או סתם חובבני היעוד של הלוגו זה חנות מחשבים /חנות וירטואלית /שירותי מיחשוב /טכנאי מחשבים תודה ![]()
צרו קשר : 0547981905 Last edited by SlavaM; 05-10-12 at 09:38.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הימני למטה הכי יפה לדעתי.
אבל אולי אם תשנה גופן זה יילך יותר טוב. בכללי נחמד... (אגב, הO נראית כמו U בהתחלה)
# 4 |
עסק רשום [?]
|
האות O (הציור) לא מתאים בין רווחים למילה, תינסה למצוא גופן שיתאים יותר טוב
# 5 |
חבר בקהילה
|
הלוגו נחמד והכל אבל מה הקשר בין גלגלי שינתיים למחשבים?!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
יפה מאוד, גם אני אהבתי הכי הרבה את הימני למטה...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני הכי אהבתי את הימני למטה, העיצוב ממש יפה. עבודה נקייה כמו שצריך, בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הלוגו בגרסה הלבנה נראה הכי טוב. בסה"כ, אהבתי את הרעיון של ה-Power Button במקום האות "O". אם אתה שואל אותי, הייתי מוריד את הגלגלי שיניים ופשוט עושה חצי עיגול כזה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הטיפוגרפיה דורשת עוד עבודה.
הצורה הגראפית לא הזכירה לי שום יחס לחנות מחשבים\וירטואלית וכדומה. זה כן יכול להזכיר מעט קשר לטכנאי כלשהו .. היא גם לא סימטרית ומשהו בה פשוט מוזר. שים לב שהיא לא סימטרית ונכנסת בתוך הC. הירוק והכתום לא הולמים יחד. הצבעים אכן נותנים תחושה שחובבן ביצע את הלוגו.. תבקש לראות את הלוגו בצבעים ניטרליים. שורה תחתונה, הרושם שאקבל מחנות עם לוגו כזה לא יהיה חיובי..
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 08-10-12 at 22:45.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|