הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
08-10-05, 18:59 | # 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
smsbanner שווה להשים באתר/לא שווה לפרסם
מה זה:smsbanner?smsbanner.net מספק שרותי פרסום דרך תשלום sms כל פרסום אתה מקבל נקודות שאיתם אתה יכול לקנות דברים בחנות הוירטואלית
למה שווה להשים באתר כזה מערכת: טוב זה כבר ידוע אתה יכול לזכות בפרסים מצד שני למה לא שווה: אני החלטתי לפרסם את האתר שלי באיזה אתר שיש בוא את המערכת אז ראיתי שבאתר www.laa.co.il יש כזה דבר נרשמתי שלחתי sms ל5 ימים של פרסום אבל בדיוק אחרי שנרשמתי מה אני שם לב?!!!! האתר laa הוריד את המערכת וזה חוזר עוד שבוע מה זה עוזר לי אני שילמתי ל5 ימים. רשמתי הודעה בפורום אמרו לי שאני יקבל פיצוי עבר שבוע ומשהו ולא קיבלתי שום פיצוי שלחתי הודעה למנהל האתר ש"לא משנה באיזה דרך אני משלם הוא כמה אני משלם כל עוד שילמתי אני צריך לקבל את מה ששילמתי עליו." לסיכום: מצד אחד זה גם בעיה בשרות של smsbanner מצד שני זה גם בעיה מהאתר laa לבסוף תחשבו טוב טוב לפני שאתם שולחים sms לפרסם |
08-10-05, 19:03 | # 2 |
חבר בקהילה
|
לא נכנס לפרטי העניין - אבל כל אתר שמפר את תנאי השימוש - מטופל.
אתה יכול לקבל ממני רשימה של מיילים שמועברים בין בעלי האתרים המפרים את תנאי השימוש - ובסופו של דבר המפרסמים תמיד מקבלים את מה ששילמו עבורו. לעניינך - האתר laa נמצא במעקב נכון לעכשיו. לפרסומת של אתרך נוספו כל הימים שהוחמצו מאז אותו היום שהאתר הוריד את הפרסומת. כל הפרטים הללו נרשמים במערכת ולך, תאמין לי, אין שום סיבה לדאוג. אולי הכל מתבצע "מאחורי הקלעים" - אבל מתבצע. |
08-10-05, 19:07 | # 3 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
08-10-05, 19:08 | # 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
באמת אי אפשר לסמוך עליהם לדעתי .
(לא שהם אשמים, כל אתר יכול להרשם בקלות, אין סינון אין כלום) |
08-10-05, 19:14 | # 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם כשאני קונה את החלב ופרוסת הלחם, שיהיה לי מה לאכול בבוקר, אני לא יכול לדעת האם הספק של המוכר, שאני כל כך אוהב במשך כל השנים שאני קונה אצלו, לא הכניס לי איזה תוסף של רמדיה לחלב או ללחם... אבל למרות זאת, בגלל שאני כל כך אוהב להחמיא לעצמי, אני חושב שעלינו אפשר לסמוך |
|
08-10-05, 19:16 | # 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
דיברתי על אלה שנרשמים . הם יכולים לתת לאנשים להרשם, להעיף את הבאנר . אתם אולי תמחקו/תענישו אותם . יעזור ? הכסף של אלה שקנו לא יחזור . |
|
08-10-05, 19:22 | # 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בוא נקח את התסריט הגרוע ביותר, שבעל האתר לא מוכן להחזיר את הקוד בשום אופן. את הפרסומת שלך אנחנו נמצא איפה להציג כך שתוצג ותופץ לכל קהל היעד האפשרי, באותה כמות, ובאותה עוצמה (ואולי יותר). |
|
08-10-05, 19:29 | # 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אבל מה איתי אני עדיין מפסיד מזה אני רוצה את הפיצוי שלי אני שילמתי על זה!!
|
08-10-05, 19:35 | # 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תהיה סבלני... |
|
09-10-05, 14:54 | # 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הוא רוצה לראות את הכסף שלו או מה שנבע ממנו |