הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
21-07-11, 15:27 | # 1 |
חבר בקהילה
|
מודעה|יש לך רעיון לאתר?!אין לך תקציב?!פה זה המקום
שלום רב לכם,
יש לי תקציב בעל מאות אלפי שקלים,לא צוחק אם אף אחד מכם . אם אתם רציניים,יש לכם רעיון לאתר אך אין לכם את התקציב הדרוש לו,כאן זה המקום. אם אתם בעלי רעיונות ייחודיים בראש,רציניים ומחפשים שותף בעל תקציב פיננסי, שלחו לי הודעה פרטית,ואני אוכל לעזור לכם ! . כמובן שהרעיונות הבאים , נפסלים מראש : -פורום , לא משנה איזה , נפסל . -חברה , לא משנה איזה , נפסל . -אתר ססמאות , לא משנה איזה , נפסל . -רשת חברית , לא משנה איזה , נפסל . -ועוד כמה דברים חרושים באינטרנט . אני מתכוון לרעיונות ייחודים,הם ירשמו דרכי כרעיון סטארט אפ (כמובן שאני ישלם .), זה אומר , שאף אחד לא יוכל להעתיק מייתנו את הרעיון,כי הוא יתבע תוך 24 שעות . האתר אני ישקיע אלפי כספים,כמובן אם לאתר יהיו אפשרויות להחזרה לתקציב . וכמובן,שאתם גם תרוויחו , איך ?! , אתם גם לא משלים גרושים ! ואתם גם מקבלים אחוזים !! . האחוזים שלכם נעים בין 20% ~ 40% , זה די פייר לא ?!?! , כל מה שאתם צריכים זה להיות בעלי רעיון,לשלוח לי ה''פ ואני יחליט .! כמובן שדרוש אתר שאני יוכל להרוויח דרכו גם,אינני מוכן להשקיע אלפי ואפילו מאות אלפי שקלים ולא לקבל שקל. עד כאן,חפרתי,עכשיו תורכם !! . (את הרעיונות יש לשלוח בה''פ בלבד.) |
21-07-11, 16:23 | # 2 |
חבר בקהילה
|
הכל כבר המציאו פספסת את הרכבת
|
21-07-11, 17:31 | # 3 |
חבר בקהילה
|
אם אתה כל כך רציני ובעל תקציב כל כך גדול אולי תפרסם את השם שלך הגיל שלך ובמה אתה עוסק
|
21-07-11, 23:51 | # 4 |
חבר בקהילה
|
למה זה חשוב?
|
22-07-11, 00:02 | # 5 |
מנהל ראשי
|
אולי תפרסם את האשכול שלך במקום המתאים?
נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |