![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד!
העיצוב יפה,פשוט וייצוגי. קח כמה הערות לתשומת לבך : 1. החיפוש לא עובד. 2. בכפתור השליחה ביצירת הקשר תוריד את ה value 3. בהרשמה לאתר עדיף שתרשום ליד כל שדה אם הוא שדה חובה כי שמתי לב שיש הרבה שהם לא. 4. כל מקום שאני מנסה לחפש במפה מתקבלת השגיאה בטופס "Cannot determine address at this location." בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
תודה על ההערות. נתקן אותם כמה שיותר מהר.
דבר אחד, לגבי החיפוש במפה, אם תשים את הסמן של המשאית במקום ישוב הוא כן יציג לך את הכתובת. |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
האתר נראה טוב, רק יש כל מיני תיקונים לעשות לפני שמוציאים אותו
![]() - טופס יצירת קשר קטן בתחתית הדף - יש גם טקסט וגם תמונה על הכפתור שליחה, כנראה פספסת את זה. - העיצוב של האתר נראה מעולה, אבל יש 3 עמודים (יצירת קשר, הצטרפות - ובעיקר העמוד שמציג עסק) שנראים פחות טוב. לדעתי כדאי לך להשקיע בהם עוד קצת ![]() - בטופס שעל המפה, יש המון טקסט בתיבת "מה להעביר" - ואם לוחצים עליה הוא נמחק. אחר כך רציתי לחזור לראות מה רשום שם, ואי אפשר בלי לרענן. לדעתי כדאי שתעשה שבמידה והפוקוס יוצא מהתיבה והיא עדיין ריקה - שתחזיר את הטקסט שהיה שם. בגדול האתר נראה מעולה, ואני גם עובר דירה בקרוב אז למקרה שכבר התחלתם לקבל פניות אפילו השארתי את הפרטים שם ![]()
# 7 |
חבר על
|
ולידציה לאימייל, דחוף
![]() לא מילאתי אימייל והוא רשם לי שהשם חסר... לא הבנתי כל כך מה קורה שם... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
שמע , עיצוב פצצה והרעיון גם נחמד מאוד
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
להפוך את המפה לעברית...פעולה מאוד מאוד פשוטה שמוזר שמההתחלה זה לא בעברית שם.
עוד משהו, זה אחלה לשים עורך wysiwyg אבל צריך לעשות סינון פלט/קלט http://cabina.co.il/members/show/80 עריכה: האמירה למעלה היא כוללת לכל השדות...בפלט שלא יהיה HTML |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|