![]() |
# 1 |
חבר על
|
מה אתם אומרים על המפרט הבא :
מעבדי AMD Athlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE
לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) זכרונות DDR 400 2*512MB memoQ CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 צורבים DVD Recorders Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות 10/100 מארזים Thermaltake Xaser V8000A 1 HEC 580W ACE (SILENT) אבל חשבתי להחליף תזכרון ל סטיק אחד עדיף?
# 2 |
חבר וותיק
|
סוס
שווה איזה 6 אלף לדעתי.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא עדיף לך להחליף את הזכרון לסטיק אחד, כי זה ליבה כפולה אז רצוי שיהיו שני סטיקים שווים כדי לקבל את הביצועים של הליבה הכפולה...
רק הכרטיס מסך והמעבד כל אחד זה איזה 2000, אם אתה מתכוון לקנות אז אחלה :] בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תודה רבה לכם :]
# 5 |
חבר וותיק
|
מחשב סוס ..!
אל תתקמצן ותביא גם איזה LCD ריצני ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מחשב על רמה, כמה עלה?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תחליף את ההארדיסק לדעתי, WD על הפנים :\
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
יש לי מסך חדש בבית של MAG לא צריך לקנות חדש
והדיסק קשיח אולי אני יחליף ל Maxtor חשבתי על זה ועוד לא קניתי והמחיר שלו 7500 אבל אני קונה אותו בהרבה פחות וזה לא משנה בכמה :] תודהה רבה לכם
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|