![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | אתר חוקי בעל הכנסות פאסיביות
האתר בין 200-500 כניסות יחודיות ביום.
רוב הכניסות הם מ FREEFF.CO.IL שהם מפרסמים סיסמאות לאתר הזה ובכך מביאים לו פרסום חינם מה שנקרא. האתר מכניס רווחים גדולים מאוד. כ300 ש"ח מSMSים בחודש (עם מיקרופיי) (ישנה אפשרות של תשלום בטלפון אך היא לא פעילה כעת צריך לסדר אותה) ועוד 120$ בחודש מגוגל. (4$ ליום לערך) הכנסות של בערך כ750 ש"ח לחודש בהוצאה כספית פשוטה וזולה רק למי שיש שרת עם חיבור מהיר, 100MBIT לפחות לאחסן אותו כדאי שיקנה לא חייב הרבה מקום בשרת, אפילו 2-3GB מספיקים. הכל מתנהל אוטומטי, אין שום צורך לעשות כלום באתר מלבד לקנות פעם בחודש חשבון פרימיום + אחסון, זה תלוי בכם הסכום של האחסון אני מתאחסן על אתר העלאת קבצים ככה שאינני מפריע. זהו לא אתר העלאת קבצים. אלה הורדה מרפידשייר חינם כתובת האתר www.sms4rs.info מגיע עם אתר: 2 חשבונות RS אחד לעוד כחודשיים והשני לעוד כחודש + הדומיין שתקף עד 18-Dec-2010 (סוף השנה האזרחית הזאת) הדגשה: גוגל שלחו אזהרה שפרסומות קרובות מידי או משהו כזה, על פי הבנתי האתר אינו חסום לגוגל, אני פשוט העדפתי להוריד את הפרסומות לחלוטין עד שאבין מה הבעיה שלהם ניתן לקנות 50% מהאתר או את האתר כולו. הצעות החל מ 4 אלף לכל האתר, לרצינים ינתן גם המכתב מגוגל. אימייל: anti.release@gmail.com אפשר גם קשר טלפוני נמכר עקב עזיבת השותף. ולכן ניתן לקנות את חלקו או את כל האתר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
למה שאתר FREEFF.CO.IL ימשיך לפרסם את האתר בחינם ?
# 3 |
חבר על
|
קודם כל FREEFF בבעלותי, אז בתור הבעלים של שני האתרים יש לי אינטרס משני הכיוונים, אך ברור כי יש לי גם אינטרס לקבל סיסמא חינם.
אני פשוט בניתי לי קובץ קטן שאני דרכו מוסיף סיסמא לאתר FREEFF שמקושר עם SMS4RS. אני לא זה שעוזב, אלה אם כן תהיה הצעה מפתה. אתה יכול לקבל ממני התחייבות שכל עוד הבעלים החדשים ירצה יהיה שיתוף פעולה עם FREEFF. יש אינטרס משותף לשניהם. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
נכון מאוד. זה מאוד מוזר . אם היה לי אתר רווחי מעולם לא הייתי מוכר אותו. משהו פה נשמע לי מוזר.
# 7 |
חבר על
|
כתבתי את הסיבה מדוע אני מוכר, משום שהשותף שלי מעוניין לפרוש ולכן אני זקוק או לשותף חדש או למישהו שיקנה את כל האתר.
וציינתי כי האתר עומד על שרת העלאת קבצים כרגע ובכך חוסך תשלום לשרת, אך אני לא רואה שום סיבה ששרת כזה יעלה הרבה, אפשר לקנות אפילו מSECUREHOST במחיר מוזל של 20$ לחודש VPS |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני מעוניין להכנס איתך שותף מלא 50,50.
תוכל לשלוח לי בבקשה למייל את הפרטים הבאים: 1.כמה יעלה לקנות את החלק של מי שפורש? , ולמה הוא רוצה לפרוש? הרי הוא מרוויח בסוף חודש. 2.הוצאות מפורטות (עם תצלומי מסך) , והכנסות מפורטות. 3.האם אתה מוכן לחתום על חוזה שותפות. 4.האם אתה מוכן להתחייב להמשיך לפרסם את האתר הזה באתר השני. comeback.t@gmail.com אני דורון ד"א יום טוב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|