![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עיצוב לאתר הוסטינג ושרתי משחק (בעיקר)
בקרוב אני פותח רישמית את Rank-Serv.co.il כעסק רשום והכל כחוק.
והינה טעימה מהאתר שיעלה בשבועות הקרובים.. בבקשה תנו תגובות לגביי מראה העיצוב, נוחותו וכו'... (שימו לב עוד לא גמור!!) ![]() http://rank-serv.co.il/new.jpg רוצים עיצוב בסגנון כזה?..צרו קשר (במחירים זולים מאוד!)
# 2 |
חבר מתקדם
|
ממש אבל ממש, לא!
תעשה חיפוש של טמפלטים בעולם ותראה איך אתר הוסטינג אמור להיות בנויי..
# 3 |
חבר בקהילה
|
נכון מאוד אתה צודק!אבל אני רוצה להראות שינוי גם בעיצוב ,במקצועיות ,אמינות וכמובן האיכות!
# 4 |
חבר בקהילה
|
תקשיב הוא לא משהו
הבנייה שלו לא נכונה, ודרך אגב הצבע ממש לא מתאים במבצעים בתמונה של הפלזמה תוריד את הסמל של samsung בהצלחה לך |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקיי,רק בפורום פה קיבלתי תגובות רעות..מוזר כי בכמה פורומים קיבלתי תגובות טובות מאוד!
# 6 |
חבר וותיק
|
אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות
קח עיצוב אחר ולא תעצב עיצוב אחר על בסיס דומה אלא או שתשקיע או שתשכיר שירות ממעצב מיקצועי
# 7 |
I am root
|
אני עד היום לא הצלחתי להבין מה הקטע של לרשום " בין לקוחותינו " ולזרוק רשימה של כתובות IP. ( יותר נכון את אותה כתובת, עם פורטים שונים ).
מה ההגיון בזה? קח בחשבון שאתה הולך להתעסק עם ילדים, שמה שמעניין אותם זה להשיג את המשחק , ככה שכמה שפחות כפתורים - יהיה יותר טוב בשבילך. כשאתה פונה לקהל של ילדים, אתה צריך לחשוב על נגישות לילדים - כפתורים גדולים ובולטים, ונוחות שימוש, אל תתן להם לגלוש יותר מידי באתר ולדפדף יותר מידי, ילדים משתעממים מהר כשזה נהיה ליניארי מידי. זו דעתי, חוץ מזה ממש נחמד הקטע של הלוגו עם ה HEAD SHOT ![]() שיהיה לך המון המון בהצלחה! ואל תעבוד עם "פרוץ", זה לא שווה את המאמץ. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
you cant call 5 gardinat areas web design.
seriously.
# 9 |
חבר בקהילה
|
אוקיי,תודה אני יעדכן פה שהכל היה גמור ואז תגידו גם יותר במדוייק.
תודה , ליאור
# 10 |
חבר מתקדם
|
העיצוב נחמד ולא יותר אין משהו שמשך אותי בעיצוב לא הסגנון ולא הצבעים ולפי דעתי המשפט הזה
"רוצים עיצוב בסגנון כזה?..צרו קשר (במחירים זולים מאוד!)" מיותר . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|