![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
4 דומיינים חדשים מוצעים למכירה
שם הדומיין: Www.Chord4U.com
תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.UpYourFile.com תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.Sex4Life.net תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= שם הדומיין: Www.Talk4Free.net תאריך רכישה: 8/26/2009 תאריך תפוגה: 8/26/2010 נרשם בחברה: GoDaddy וותק הדומיין: לא קיים/לא ידוע מחיר הדומיין: N/A ================================= לא ציינתי מחירים בהודעה זו, אני אעדכן את המחירים המתאימים בעוד מספר ימים, נכון לעכשיו אתם מוזמנים להציע מחירים בעצמכם. על מנת לצור קשר אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית בפורום, נא לציין מחיר ופרטים ליצירת קשר בהודעה. ניתן גם לשלוח הודעה למייל הבא: TomNidi@gmail.com אתם מוזמנים להגיב, להעיר ולתת ביקורת על הרכישה, המשך יום נעים.
Icq: 338516764 Msn: Looklik@walla.com E-mail: Tomnidi@gmail.com Last edited by Ed2ka; 26-08-09 at 22:34.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
זה בדיוק מה שאני עושה, הבעיה שSEDO דורש חתימה דרך פקס או משהו כזה, אני אנסה את האתר שנתתה לי.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|