![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] שרת יעודי , הצעות לקניה ולהשכרה בבקשה.
אז ככה אני צריך שרת יעודי אני מברר לפני בכדי לקבל הצעות ושיהיה לי הכל מוכן בכיס.
השרת המצויין יושכר \ יקנה בתאריך 15.06.2009 . כל ההצעות צריכות רלוונטיות עד אז . השרת צריך להיות במפרט הבא ואני מודע טוב מאוד למחירים אז לא לתת תגובות כמו "אתה יודע כמה זה עולה .. " וכו' . השכרה : מעבד \ שני מעבדי קוואד קסאון \ קוואד אופטראוןAMD שישה ג'יגה בייט של ראם [ + לתת מחיר כמה כל GB נוסף עולה] שני הארד דיסקים של 73GB SAS \ SCSI [+מחיר כמה יעלה כל הארד דיסק נוסף \ 146GB] חיבור - רגיל , 10 מביט פרטי וסימטרי [10/10] [+הצעה כמה יעלה תוספת קו בקפיצות של 5מביט] קניה : מעבד קוואד קסאון \ אופטרון [+מחיר למעבד נוסף | אם קסאון אז שיהיה מהסדרה החדשה 5500] שישה ג'יגה בייט של ראם [ + לתת מחיר כמה כל GB נוסף עולה] שני הארד דיסקים של 73GB SAS \ SCSI [+מחיר כמה יעלה כל הארד דיסק נוסף \ 146GB] מחיר שהמוכר מתחייב לאכסן בו את השרת למשך חצי שנה לפחות. הערות : *בקנייה חובה אחריות NBD *בהשכרה חובה KVM ללא תוספת תשלום *יש להעביר את כל ההצעות בנוסף למה שמוצג באשכול זה אל המייל maorsellek@gmail.com *חובה לכלול במחיר ההשכרה מחיר WIN 2003 ולציין את העלות ! *חובה לרשום מחיר כולל מע"מ! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|