![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלות | מה השלבים הבאים?
שלום לכולם,
אחרי שאני כבר קרוב לשנה בערך אפילו פחות בואו נקרא לזה מתכנת מתלמד ב-PHP אני מעוניין להמשיך ללמוד עוד. אז מה הבעיה? בעיקרון הידע שלי הוא ככה: HTML ברמה טובה. PHP בסיס ובואו נגיד עוד איזה כמה +++. SQL ביצוע של הכנסת נתונים למסד ושליפתם. עכשיו באמת רציתי לדעת מהו השלב הבא, אני לומד עם הספר PHP 5 למרות שכבר סיימתי אותו אני יודע לעשות הכל שם. למשל נגיד ואני רוצה לפתח מערכת של משתמשים ודברים מורכבים, לאן לגשת? איפה ללמוד? וכו' אלו הבעיות העיקריות גם הייתי רוצה לדעת האם יש קורסים ב-PHP כמו שבאים לבית הספר ולמשל לומדים מחשבים עם כן, תוכלו להמליץ על אחד או סתם לציין. אם תוכלו לנסות להראות לי דרך מה עושים העלאה או סתם מנקודות מבט שלכם כמתכנתים איך אתם למדתם והתפתחתם? תודה מראש, יוני.
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם אתה ברמה כזאת שאתה יודע את כלל הדברים הבסיסים , כעיקרון כשמשהו ניגש אליך עם עבודה מסוימת
אתה פשוט יכול לחפש בגוגל חומר על הנושא , בין אם זה מחלקות מתאימות ודברים כאלה ופשוט להתחיל לעבוד..אני לא מוצא סיבה ללכת לבתי ספר או חוגים לדברים שאתה יכול לעשות לבד.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בעיקרון להתחיל לבנות דברים, יותר ויותר מערכות, שאתה נתקע במשהו שאתה לא יודע לבצע חפש בגוגל עד שתמצא פתרון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|