![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אוקיי תקשיבו זה התחיל ככה , בהתחלה זה היה תחיילת הקריירה שלי בהוסטס(שאני כבר 4-5 חודשים כאן) בהתחלה חיפשתי שרת משחק חיפשתי חיפשתי וחיפשתי עד שאת מי מצאתי?נחשו?את אבירן(וובס ישראל) נהנתי אצלו מאוד הוא הביא לי תומך פרטי מאוד נהנתי לא היו בעיות , לאחר החודש הראשון מה קרה?חברת אקסטרים סרב התאחדה עם וובס ישראל אמרתי לאבירן שנראה לי שאני עוזב בגלל שיש ביקורות רעות ולא טובות אל אקסטרים סרב הוא אמר לי אל תדאג אנחנו עכשיו נפתח דף חדש , אמרתי פסדר אם זה אבירן יש על מי לסמוך , אוקיי הם התאחדו , בהתחלה היה סבבה לאחר 6 ימים בדיוק התחילו הבעיות..בהתחלה ראיתי שהסרבר מתחיל ליפול חיפשתי את אבירן לא ענה לי לא בפלאפון ולא היה מחובר כבר יום שלם באיסקיו לא הבנתי למה אמרתי אני יחכה למחר , הגיע יום למחורת לא התחבר מחרותיים לא התחבר כבר 3 ימים לא התחבר בסוף הלכתי דיברתי עם ליאור ומה הוא מספר לי?אבירן עזב את העסק(תזכורו בגלל אבירן בכלל נכנסתי לעסק) אמרתי מה?וזה אחר כך אמרתי טוב נו העיקר שתסדר לי תשרת אחר כך סבבה סידר לי תשרת יום למחורת זה היה יום שישי ובאותו יום יצא העדכון
(לסורס אני מדבר על סורס) והיה צריך לעדכן את הסרבר התקשרתי לליאור אמרתי לו שיצא העדכון הוא אמר לי דבר עם דני (התומך שלי) , הלכתי דיברתי עם דני אמר לי אל תדאג אני יחזור בערב הכל יהיה בסדר אמרתי לו סבבה חיכיתי לו וזה לא חזר אמרתי אני יודע ניתן לו צאנס חיכיתי למחורת גם דני וגם ליאור לא ענו הגיע יום ראשון שני שלישי רביעי(שלא תחשבו שזה עבר מהר אה?) התחלתי לטפוס קריזה עד שסוף סוף מצאתי את ליאור(זה היה יום רביעי שבוע שעבר)אמרתי לו את מה שסיפרתי לכם בעצם והוא אמר סבבה אל תדאג תקבל פיצויים(וגם הוא אמר לי שהיה לו בעיה עם קרוב משפחה משהו שבגלל זה לא יכל לעזור)אמרתי לו פסדר נו , ואז העלאה לי את הסרבר מחדש שההייתי צריך לעשות הכל מההתחלה אמרתי נו טוב ניתן לו , העלאה לי תסרבר סידרתי לעצמי הכל מה שהיה לפניכן וסבבה היה , יום למחורת התחילו נפילות של כל דקה!כל דקה אני רציני לגמרה זה אולי נשמע מוגזם אבל זה אמיתי לגמרה אני לא משקר!אמרתי לליאור הוא אמר לי אל תדאג אני ידבר עם הטכנאי והכל יסודר בערב גג , כמובן הגיע הערב ונחשו מה?לא סודר כלום ולא בתיך התקשרתי עליו אמרתי לו נו מה נסגר הוא אמר לי בצעקה "מי זה?" אמרתי לו יוגב הוא אמר לי "יוגב אל תשגע אותי בבקשה (בצעקה)אני עסוק כרגע ואל תדאג עד מחר יהיה לך סרבר"(עלאק אל תדאג) חיכיתי וזה באמת סודר אחר כך התחילו עוד בעיות שהבעיה זה עם הטלפורט וזהו כבר אין לי כוח אליו , כל יום תירוץ אחר , וביקשתי החזר כספי - אין (שאבירן תמיד היה מוכן לתת לי) אז מה שרציתי להגיד זה שאני מאוכזב , ושחבל שאבירן עזב את התחום למה הוא יודע איך לנהל אותו . אז שיהיה לכולם יום נעים , ושתבינו משהו , זה שהחברה נראת לכם טובה ושהוא זמין ללקוחות חדשים וללא ללקוחות שכבר שילמו . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|