![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ PHP ? JS + HEML] שמירת נתוני טופס...
עד היום השתמשתי ב session post get לשמירה של נתוני טופס...
בטפסים שאני לא משתמש ב AJAX אני רוצה לשמור שדות תקינים ולהציג אותם כאשר המשתמש מתקן את הטופס... יש אפשרות בלי שימוש במה שאמרתי למעלה ? הסבר לאלה שלא הבינו את השאלה... יש לי טופס - שם , אימייל , תאריך לידה וכו' ויש לי בדיקה ב PHP אחרי שליחת הטופס... יש אפשרות שלא כוללת session post get לשמירת נתוני הטופס במידה ולטופס יש שגיאות שהמשתמש צריך לתקן... הסבר להסבר : הוא הקיש : שם פרטי : %%$#%$# ויש אפשרות רק לתווי עברית למשל אז שהוא מתקן את הטופס שהאימייל ישמר... ואמרתי לא עם session post get Last edited by hi_sorie; 23-03-08 at 15:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תנסה לנסח את השאלה שוב..
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
אתה רוצה כאילו שהוא יעשה BACK אז יישאר לו כל הפרטים?
תעשה פשוט: PHP קוד:
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא סתם אומר בלי יש לי בעיה איתם ... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
תגיד לנו מה הבעייה איתם....
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
שאתה שולח form עם method של post ויש שגיאה והלקוח חוזר אחורה הנתונים אמורים להישאר בשדות..
למה אני אומר אמורים? כי יש כאלה שבהגדרות של האינטרנט שלהם זה מבוטל. אם אתה רוצה בכל תוקף לשמור את הנתונים אני לא רואה דרך אחרת חוץ מPOST GET SESSION COOKIES
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|