![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ממליץ בחום Opacity(שחר הסוס!)
מה נישמע?...
אוקיי אז ככה אני בעל רדיו Evo(אחלה רדיו ![]() חרשנו את האינטרנט בשביל למצוא עיצוב שמתבקש לסגנון הרדיו ולמחיר עצמו. כמעט קנינו עיצוב אחד אבל הוא לא היה יפה בעייני כל הצוות הראשי. לפני מלא זמן שרק התבוננו ולא תיכננו לקנות בכלל היה עיצוב תותח של שחר..אבל הוא לא היה כל כך תואם לרדיו שלנו,אז שחיפשנו עיצוב מתאים ניזכרנו בשחר אמרנו וואלה אולי נילך לחפש אצלו איזה משהו יפה בהתחלה ראינו עיצוב יפה של 180 שקל התייעצנו ורצינו עיצוב ברמה יותר גבוהה לקראת הסוף דיברתי עם שחר במסנג'ר והוא אמר לי אולי תיקח את העיצוב שאהבתה ואני ינסה להתאים אותו לסגנון רדיו שלך(אני מדבר על העיצוב שראינו בהתחלה בהתחלה).. אקיצר הוא ישב כמה דק' ועשה לי אותו אחד הפצצוותת התאים לי אותו בולל ממש כל מי שיכולתי להראות לו הראיתי וכולם אמרו שהוא יפה. הפתיחה של הרדיו שלנו ב18.11 והיום ב16 תיכננו לשלוח לו את הכסף. לפני כמה דק' הפקידה אמרה שיש עיצומים ואי אפשר להפקיד היום ואנחנו בשיא הלחץ מלא ילדים אפשר להגיד "תלויים" בנו בפתיחה.. ישר הלכתי לשחר והוא פשוט יצא גבר שלח לי את העיצוב לפני שהוא ראה את הכסף וזה מיקרה מאוד נדיר לדעתי למרות שזה לא נישמע כזה אבל כן זה ממש נדיר ועכשיו אני יכול לשלוח לפלאשר ולמתכנת ויש לי זמן עד יום שישי אני עכשיו די רגוע רק בגלל שחר הגברר!! ממליץ בחום! בטח הרבה מכירים: www.opacity.co.il נ.ב הוא עשה לי גם פרינט יפהה של בקרוב.. נ.ב 2 יום שישי תוכלו כבר לראות את האתר מוכן עם הכל בזכות שחר! Www.radio-evo.net
תצורת הצגה | |
|
|