![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
בעיה בהתחברות לחשבון האדסנס
כשאני בא להתחבר לחשבון האדסנס שלי פתאום מופיעה לי ההודעה הבאה:
ציטוט:
Last edited by רומן; 12-10-07 at 08:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לדעתי הרחיקו אותך..
אם זה הרבה שלך: http://izra.co.il/ אגב זוכר ששאלת פה למה הרווחים שלך הם "רק" 20 סנט ואמרתי לך שאתה קצת תדפק בעתיד.. הנה.. מצטער אבל לדעתי נתנו לך באן... אם אתה רוצה לנסות להחזיר לעצמך את החשבון אני יכול לתת לך את האימייל של גוגל אדסנס ותנסה ליצור איתם קשר באימייל.. אני מקווה שתצליח. נ.ב אם זה יעודד אותך אני מכיר מספר אנשים שהרחיקו אותם מאדסנס והם בכל זאת קיבלו תשלום... בהצלחה
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני ממש לא מבין למה הרחיקו אותי, לא עשיתי שום דבר שהוא לא חוקי, אתר חוקי לחלוטין, לא לחצתי על פירסומות של עצמי, הרווחתי אומנם הרבה כסף מגוגל, אך באופן חוקי לגמריי, שלחתי להם בקשת עירעור נקווה שתתקבל..
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ככה זכור לי
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
הם מאשרים את כל האתרים ורק אז עושים בדיקה...חחחחחחח תחשוב על זה..שיש להם אינטרס מסויים לאשר כל האתרים...כי אם אחרי בדיקה הם מעיפים מישהו מהשרות אז הכסף שצברת נשאר אצלהם...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Whatever
|
לא הוא לא, הוא חוזר למפרסמים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|