![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עיצוב] אתר לעיצוב הגינה
עיצוב שעשיתי לאחרונה יצא אחלה לפי דעתי,
עצות/שיפורים/תגובות התקבלו בברכה ![]() וגם התמונות שם זה צילומים שאני צילמתי, לא גנוב או משהו. אז הנה העיצוב: http://www.siz.co.il/up/zn2mfimlwdzj.jpg והנה הלוגו בנפרד: http://www.siz.co.il/up/jgtrmlvvhmml.jpg *בקרוב אני גם יראה עוד לוגואים בסגנון שהכנתי. יאללה תגיבו, עמית, Casio.
# 2 |
חבר מתקדם
|
מדהים - עיצוב מרשים ומתאים לאתר מסוג זה..
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עיצוב יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הלוגו נראה לי בסגנון הלוגואים של TM, למרות שהוא לא ממש השתלב לי.
מה שהכי אהבתי בעיצוב זה את הבאר, לא אהבתי את השני ריבועים שמחברים בין החלק העליון לחלק התחתון. לדעתי הגזמת עם המברשות של הדשא בבלוק הימני. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
מדהים
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכולם על התגובות
![]() אני עוד מעט אתייחס למה ש-gal shafrir אמר בקשר לריבועים, ואני אראה את השינוי פה. ושוב תודה על התגובות.
# 8 |
חבר על
|
מדהים אחי באמת! אחד העיצובים!
אין לי אפילו מילה אחת להגיד בקשר לשיפור כולשהו. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אין יותר מה להוסיף בקשר לעיצוב...
אבל שכחתם לתת תגובה על הצילומים..! צילומים מאוד יפים ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב מאד קטן, אני לא חושב שחברת גננות הייתה רוצה לשווק את עצמה ככה.
הלוגו לא קשור בכלל לעיצוב, הצבעים שלו מאד שונים וקשה להבין שה-3 שערות דשא האלו הן באמת דשא. התמונות גם קטנות מדי ולכן לא יוצרות עניין רב מדי. לא הבנתי גם מה זה הקיטוע הזה בעיצוב והפסים הלבנים שמחברים אותו, גם הפינות לא אחידות. הדשא בצד ימין למטה, פרט לזה שהוא מאוס כבר, זוהר מדי. לסיכום, עיצוב מאד לא אחיד, אם לא הייתה כותב שהוא לגינה הייתי מנחש שהוא דווקא פורטפוליו למעצב (בגלל הצבעים, הצורה הלא שיגרתית והשם שבחרת)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|