![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש לעבוד בתמורה לדומינים
שלום לכם!
אני מעוניין לעבוד בתמורה לדומיין עולמי שירשם על שמי כמובן... אני יכול לעשות: התקנת פורומים, מערכות, מודים, מודלים, עיצובים וכל הקשור בנושא... יש גם אנשים שרוצים להזמין דומינים מיאהו ולא יודעים איך- אני מוכן להסביר כולל העידכון dns והכל בתמורה לדומיין עולמי בלבד... מי שרוצה: פורום- מערכת Ib כולל 5 מודים (פשוטים לא מסובכים, אם זה מסובכים נדון על כך) ועיצוב בתמורה לשני דומינים עולמים בלבד... מערכת היביונקר- מערכת היביונקר כולל הוצאת כל ה"זבל" שיש בתחילת המערכת כולל 2 מודולים ומוד אחד לפורומים כולל עיצוב- רק שני דומיינים עולמיים... מי שלא הבין מה זה "מערכת Ib" "מערכת היביונקר" אני מתקוון להתקנה... בברכה, תומר |
![]() |
![]() |
# 3 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תתן דרכים ליצירת קשר אחי...
חוץ מהודעה פרטית.
# 4 | |
חבר וותיק
|
מצטער ראיתי רק עכשיו את ההודעה..
אז ככה: icq : 248751122 מסנג'ר* : ttom1@walla.co.il * מעדיף שלא, ואם כן, אז תשלחו בבקשה הודעה פרטית בכדי שאני יתחבר ציטוט:
אנשים לוקחים רק על התקנת עיצוב 20 ש"ח... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
וכבר עשיתי את זה כמה פעמים, לא כי אני "פראייר" - כי זה לפעמים נחמד לעזור לאנשים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואתה יכול לשאול הרבה אנשים והם יגידו לך.. אבל הפעם אני זקוק לדומיין אז אני מנסה להרוויח אותו ביושר.. וד"א אני אמרתי שאתה "פראייר" להפך.. זה שאתה עוזר זה מעולה... נ.ב אני מבקש לא לדון עוד בנושא זה כי ינעלו את ההודעה... אם ברצונך להמשיך לדבר איתי... אתה מוזמן לדבר איתי בפרטים שציניתי... Last edited by ani; 05-01-06 at 15:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אך אין לי וויזה... ובחברה אחרת זה עולה 50 ש"ח ואני לא רוצה לציין למה אני לא קונה לבד... זאת סיבה אישית... אני ממש מבקש לא להפוך את זה לאשכול ספאם... רק אם מישהו מעוניין אז שיגיב כאן.. אם מישהו רוצה להעיר שיפנה אליי בפרטי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|