|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקורת טובה על אושר,מgoldhost
שלום לכולם , רציתי לידעה אתכם על דברים אשר מתחוללים בחברת גולד הוסט ,
אושר? , בן אדם שכל הזמן עוזר לי לא משנה מה קורה ומתי אני מדבר איתו כל יום הרבה זמן הוא עוזר ותומך בי , השרת של אושר מהיר עשיתי בדיקה על השרת שלו , החברה שלו , הצוות שלו זמינות שרת אתם שואלים? : Total uptime:100 . 00% Weekly uptime:100 . 00% Day 2007-04-22 Uptime:100 . 00% Day 2007-04-18 Uptime:100 . 00% Day 2007-04-17 Uptime:100 . 00% Day 2007-04-16 Uptime:100 . 00% אני חושב שמגיע לו כל התודות על המאמצים שהוא עושה בשביל הלקוחות שלו , הבן אדם שובר את הראש מדי יום איך לשפר ולעזור לכולם! , אני שותף בהמון החלטות שלו והכוונות שלו מדהימות , אני חושב שגולד הוסט התקדמה ובגדול! זאת כבר לא חברה של ילדים , אושר בן אדם בוגר ואמין , עדיין יש אנשים שלא מכירים אותו , אושר היה בין האנשים שעוסקים בעסקי ההוסט המובילים בישראל , וזאת אני מבטיח לכם . . . אני לא יכול שלא לציין את זה , קרה לי לא פעם ולא פעמים שאושר נתן לי דברים לפני שהכסף הגיע אליו או שנתתי לו אסמכתא הוא בן אדם נעים ונחמד , כייף לי לעבוד איתו ולצידו בכל שעה , קרה לי לפחות חמש פעמים שהערתי אותו משינה ולא היה לי נעים , אבל אושר כעס? , ממש לא אושר נתן לי תמיכה והסברים לי איך עושים כל דבר בשעות הקטנות של הלילה , הוא נמצא עם הפלאפון שלו כמעט בכל שעות היממה (ואני בודק את זה ![]() בקיצור: אושר כייף לי לעבוד איתך תמיד וגם שקורה מקרים , אני לצדך ואיתך תמיד אתה בן אדם נעים ואפילו מדהים ![]() אושר שהיה לך הכי בהצלחה שיש . יום טוב לכולם , ושוב תודה Last edited by sbarbz; 23-04-07 at 14:19.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|