![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולכם,
אני מקווה שחלקכם זוכרים\מכירים את הבעיה שלי בעל האתר *** בעבר היה לנו אדסנס, והם שילמו את התשלום הראשון בתשלום השני (סכום של פי 2) הם לא שילמו והשעו את החשבון כי היה "לא חוקי" אוקיי אז אם אפשר בבקשה עצות או דרכים להפוך את האתר שלי לחוקי או לפחות מבחינת גוגל למיקום מודעות גם אם הדרך היחידה זה למחוק את כל ההורדות (להסתיר מפני אורחים) או דברים כאלה הצעות? ![]() תודה חמודים, חג שמח. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בסיס התעבורה שלך נובע תוך כדי שימוש בחלק הלא חוקי באתר.
יש לך המון תעבורה. במקומך לא הייתי מבזבז אותה ככה אלא מנווט את כל אותם גולשים למיני-אתרים שיש לי וכך מעביר תגולשים לאתרים אחרים שלי חוקיים שבהם יש אדסנס. בקרוב, אולי אציע לך הצעה אם תרצה.
# 3 |
הוסטסניון
|
כדאי לך להשתמש במערכת הזאת:
http://www.ads.lazertekk.com?ref=d94fc863 היא ממש יעילה, ויש שם תוכניות שותפים אחרות שתוכל להרוויח מהן חוץ מגוגל אדסנס
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זאת תוכנה שהם קנו ב-100$, והם לוקחים תוכניות שותפים (שכל אחד יכול להרשם אליהם), ונותנים לשותפים שלהם פחות על כל לחיצה או קנייה או הצגה (לפי התשלום בתוכנית השותפים). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ותחשוב על זה שאתה מקבל את הכל במקום אחד. בנפרד אתה הייתי "שומר" קצת בכל אחת, ופה אתה מקבל את הכסף מכולם.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אלעד אתה לא יכול להכניס אדסנס בilpd , כל האתר לא חוקי במהות שלו מבחינת גוגל, אצלי על הרבה פחות מזה פסלו.
תקשיב לעצה של satan.
# 7 |
חבר בקהילה
|
התחלתי עם מיני אתר ושמתי בו אדסנס http://games.ilpd.us
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
# 10 |