![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורות רעה על המשתמש Rancid Rat
אז ככה ..
אני וRancid Rat סגרנו על עסקה שבה הוא מציב באתר שלי גוגל אדסנס ומקבל 15 אחוז ממהכנסות ומביא לי כל חודש את ה85 % שלי. בהתחלה הייתי נורא מרוצה ממנו אפילו הוספתי עליו ביקורות באחת האשכולות לאחר שהוא ביקש ממני.. לאחר שהתחלנו הוא אמר שתוך יומיים שלוש שהחשבון יאשר לו את הבנק אני יקבל גישה לפאנל של אדסנס (בכדי שאני לא יכול לשנות את פרטי התשלום) כך הוא אמר לפחות.. עד אז הוא אמר שהוא ישלח יומית לאימייל ולפלאפון SMS את ההכנסות מאדסנס. לאחר שלוש ימים הגעתי ל13 דולר..פניתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה לקבל גישה לפאנל של אדסנס כי כבר עברו 3 ימים וזה כבר יותר מדי מסוכן בשבילי.. והוא התנתק.. יום אחרי זה הפרסומות באתר שלי נעלמות ! עכשיו עבר כבר בערך שבוע מאז שאני מנסה להשיג אותו לאחר שראיתי מתחבר המון פעמים לICQ ושלחתי לו הודעות ואין מענה , גם פה שלחתי לו הודעה פרטית אין מענה וראיתי אותו מתחבר מספר פעמים לאחר ששלחתי לו את ההודעה. ניסיתי להתקשר אליו לספיקו לא זמין.. ורק לאחר זמן ממושך שניסיתי להשיג אותו החלטתי לכתוב את הביקורות ..ובקיצור לא ממליץ להתעסק איתו בכלל , למרות שכולה מדובר ב13 דולר. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עדיף לשמוע את שדי הצדדים
|
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
גם אלי הוא פנה.. רק שהייתי מסכים חכם בשביל לא להאמין לו.
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מכיר את אייל אחלה בן אדם אבל עדיין חייבים לשמוע את הצד השני נמתין..
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אהלן ג'רבי מה שלומך? מצטער שלא הייתי זמין דיי הרבה זמן , אך לצערי חסמו את החשבון ה ADSENSE כביכול מלחיצות שאתה לחצת או החברים שלך ( אני זוכר שאפילו אמרת לי שאתה לוחץ )..
אין מה להפלאות ושוב מצטער שאני לא זמין הרבה, פשוט חבר מפה התקשר אלי וסיפר לי על הדיון שפתחת וחשבתי שאני חייב להגיב.
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני ראיתי אותך מתחבר לאיסיקיו כמה וכמה פעמים שלחתי לך הודעות פה בפורום ואחרי זה ראיתי שהתחברת .. ולא קיבלתי שום מענה ! לזה אתה גם יכול לתת תשובה שפתאום אחרי אני רושם ביקורות אתה מתייחס אליי ? |
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אה???
הוא תחמן אותך אתה נפלתה למה לעזאזל אתה שם קוטד שלו באתר שלך בישביל רווחים שאתה יכול להרשם לבד ולקבל את כל ה100% לידע הכללי גם אם אתה לוחץ פעם אחת הם משעים אותך:\ אם בטעות לחצתה אתה אמור לשלוח להם מייל |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני עדיין לא נכנסתי לפאנל ניהול אז ככה שהם לא משעים אותי כי הם לא יודעים מי אני בכלל.. אז לא להגיב סתם ! |
|
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
שאלה למבינים (שיכולה אולי לסייע ב"בעיה"),
נגיד שגוגל חסמו בגלל סיבה כלשהיא, האם גם הגישה לפאנל הניהול נחסמת? |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט: