![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] מתרגם עם אנגלית ברמה גבוהה.
שלום חברים,
אני מחפש מישהו שיש לו אנגלית ברמה גבוהה, לתרגום טקסטים. אני מאמין שצריך מישהו בכיתה יא' + 4-5 יחידות באנגלית מינימום עם ציון טוב אבל.. תמורה: כסף. מי שחושב שהוא מסוגל ויש לו אנגלית ברמה ממש גבוה שישאיר פרטים ליצירת קשר. בברכה, עומר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אמממ אני עוד לא יודע את גודל העבודה אבל אני לא רוצה להציע סתם ואז להיתקע עם זה ולבזבז לשתינו את הזמן
אני יגיד לך מה הרמה שלי וישיר פרטים ההורים שלחו אותי בכתה ג בערך למורה אנגלית פרטית אני מבין אנלית כל משפט שתגיד לי אני יתרגם לך אותו אבל הבעיה שלי לתרגם מילים מסובכות לעברית אני יודע את הפירוש אבל אני לא יודע איך להסביר את זה אני יכול להגיד ברויסת אבל אבל יש לי מאות באנגלית רמה 5 יחידות מזורז פרטים ליצירת קשר בחתימה בתודה דן. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כעיקרון אני כיתה י' אבל רמה 5 יחידות
בכיתה ז' הייתי בדוברי אנגלית למשך חודשים אבל ירדתי מסיבות אחרות ל 5 יחידות קורא ספרים ברמה די גבוה ציונים ב"ה גבוהים אבל עדיין תלוי במה המערכת עוסקת תן לי בבקשה כמה משפטים שלה (בהודעה פרטית) משפט שהוא ממש קשה יחסית למערכת משפט ברמה בנונית ומשפט ברמה נמוכה Last edited by נריה; 05-10-06 at 23:49.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני בכיתה י', 5 יח"ל, המורה הציעה לי לגשת השנה לכל הבגרויות ולעשות אחרי זה +2 יחידות (=]).
אם זה משהו שאספיק לסיים אותו בחופש סוכות, בכיף. רק תן לי כמה משפטים לפרטי שאדע במה מדובר... ICQ: 5526291 MSN: hod206@walla.co.il
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|