![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
קופונים שוווווים למכירה!
שלום.
אשמח למכור קופונים שווים של גודדי למכירה קופונים אשר תקפים תמיד ! אין מגבלה לכמות או זמן ! אילו קופונים אני מוכר? - off any order - Domain or Hosting 10% - בקנית דומין\ דומינים או כל מה שקשור לאיכסון תקבלו 10 אחוז הנחה ! : אני מוכר את הקופון תמורת :: 50 ש"ח - $1 off any order - לא משנה מה מזמינים בגודדי עם הזנת הקופון תקבלו דולר הנחה : אני מוכר את הקופון תמורת :: 20 ש"ח .NET domains @ $6.99 each - דומין NET במחיר של 6.99 גולר - תמיד עם הזנת הקופון : אני מוכר את הקופון תמורת :: 2 דולר - פיפאל בלבד ! $6.95 for any .com - דומין COM במחיר של 6.95 דולר - תמיד עם הזנת הקופון : אני מוכר את הקופון תמורת :: 2 דולר - פיפאל בלבד! $5 on $30 or more - בקניה של 30 דולר או יותר 5 דולר הנחה ! : אני מוכר את הקופון תמורת :: 10$ - פיפאל בלבד מי שמעונין בכל הקופונים במחיר של : 30 דולר בלבד! הקופונים הם ללא הגבלה ! כל עוד הקופון ברושתכם אתם יכולים לממש אותו כמה שאתם רוצים ! כמו כן ניתן לעביר אותו אלה ! זה לא קופון חד פעמי וחד שימושי לאדם יחיד! מי שמעונין שישיאיר טל' או אימל או איסיקיו ליצירת קשר. או צרו קשר: exciter17@gmail.com - כמו כן לחשבון אימל הזה יועבר התשלום של פיפאל איכן שרשום. איכן שרשום בשקלים התשלום בהעברה בנקאית בלבד! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|