![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
המאורר מרעיש, מה עושים?
המאוור של המעבד מרעיש ..ניקיתי שימנתי כלום לא עזר מה אפשר לעשות?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
ד"T הוא מרעיש ככה כל הזמן מאז שקניתי וזה כבר מעצבן אותי..זה כמו מיני מזגן חח
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בטוח שזה של המעבד? אם כן תקנה חדש..
סימן שהוא הולך למות... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
שלום לך,
איזה גודל מאורר קנית? 120 מ"מ? 90 מ"מ? 80 מ"מ? יכול להיות שהמאורר מהחברה מרעיש, לא כול המאוררים לא עושים רעש. במידה וזה התחיל מהרגע שחברת אותו למחשב אני מציע שתחזור לחנות ותדבר איתם על זה. במידה וזה באמת פאק של המאורר אז יחליפו לך... אבל אם זה בא מהחברה בצורה הזאת וככה כול הסידרה של המאוררים אז מה שנשאר לך לעשות זה לא להוריד את מהירות הסיבובים שלו וזה יפתור את הבעיה. בהצלחה!
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה לשמן... אם לא עוזר קח פטיש!
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
פטיש? חחחח דרך אגב אם זה באמת ישן אז אני יציע לך דרך טובה לנקות את המאורר (בלי להרוס) *או להישתמש בפטיש חחח ![]()
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסה לשמן את המאוורר ולהוציא משם קודם את האבק... מאוד חשוב (מניסיון כואב).
יכול להיות שהפלופלור נוגע באחד מהסורגים שלו אז אפשר לנסות להחזיר את הפלופלור למקום או קצת לשייף את הסורגים שלא ינגעו בפלופלור... אם לא יצליח, הפתרון של עומרי עדיין אפקטיבי... ![]() יבגני |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תן מכה בצד של המחשב וזה עובר
מניסיון ![]() תמיד עובד |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
חחח יש לכם אחלה הצעות..
מקווה שאחרי שהוא יתן מכה בצד, יתן לו עם פטיש, וזרוק אותו מהחלון אז הוא יוכל להיתחבר ולהגיד לנו שהכול עובד מצויין ![]()
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כנראה שכבר לא,
הלך המחשב הוא לא היה מחובר יומיים. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|