![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
חלוקה למחיצות ..=]
טוב כבר שאלתי את זה פעם והרצתי גם חיפוש אבל לא ענו לי מפסיק , אמרו לי בעזרת FDISK , או partion magic ,
אבל לא הסבירו לי איך להשתמש בתוכנות האלה ... יש דרך שעושים את זה בדרל של הפרמוט ?!, PLZ - דחוףף ...=]] תודה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם יש לך כונן קשיח של WD ואין לך כוח לשחק עם האפשרויות של FDISK.
תוריד את התוכנה של שלהם ויש להם שם תוכנה בשביל פירמוט וחלוקה למחיצות מהירה. (פירמוט מהיר, לא מלא). יבגני |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יבגני , סליחה שאני מגיב רק עכשיו פשוט לא היה לי מחשב.
יש לי הארק דיסק maxtor והורדתי גם את התוכנה norton partition magic 8.05 אבל אני לא יודע להשתמש בה נראה לך אני עשיתי כונן חדש פיצלתי אותו , המחשב עשה ריסט ולא נוצר כונן. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מדריכים:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני מאוד מודה לך
![]() עזרת לי הרבה ![]() אני עכשיו יקרה את זה וינסה לעשות. עריכה: בחר את סוג המחיצה (Primary או Logical) וכן את מערכת הקבצים שלה (FAT/FAT32/NTFS). מה לבחור ? Last edited by amirs_5; 04-04-06 at 12:10.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
במידה ואתה יוצר מחיצה משנית בחר logical... ומן הסתם אם אתה משתמש בXP פורמט NTFS הוא הבחירה הנכונה... כך תקבל מחיצה יציבה...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אוקיי בחרתי FAT32 , זה משנה ?!..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אמיר אחי אם אכפת לך לגבות את המחשב בדיסקים ויש לך את הדיסק של הווינדוס אז יש לך אפשרות שם למחוק כוננים ואחרי זה תיצור שניים שלכל אחד יהיה לא יותר מחצי מהמקום שהמחשב שלך יכול לאחסן.
אך אם אתה רוצה נגיד יותר אז תחשב כל אחד...וכו'... מקווה שעזרתי.
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בעיקרון הוינדוס שלך יפיק טיפה יותר יציבות ומהירות בNTFS. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט: