![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחפש מקדם אתרים מוכשר.
שלום, אני מחפש מקדם אתרים מוכשר, עם ניסיון שיקדם אתר.
את מילות החיפוש ואת התקציב שלי אני לא יפרט פה. אבל מדובר במילות חיפוש לא הכי קלות בוא נגיד... נ.ב. דביר - אשמח אם תשאיר פה את המסנג'ר שלך, אלמוג לא רצה להביא לי אותו ![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
קידמתי לאחרונה אתר בעבור חברת טלמרקטינג , שהגיע למקום חמישי בגוגל בעמוד הראשון ...
מדי חודש האתר עולה קרוב יותר ויותר למקום הראשון . אני אשמח לעזור לך בנושא הקידום . טלפון פרטי : 0525538752 איי סי קיו : 2200848 אשמח אם תפנה . ליאור ... |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם אתה רציני ולא מעוניין בקידום בעלות מצחיקה של 100 ש"ח.
צור קשר : http://www.signup.co.il/
הוסטסניון
|
אני חושב שחשוב לציין שהאתר בפלאש, וככל הנראה אין בכוונותי להמיר את האתר מפלאש לאתר רגיל.
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מדובר באתר של הרשת אתרים?
עד כמה שאני יודע זה דיי קשה אם אפשרי בכלל לקדם אתר שכזה שהוא מין "חוות קישורים" ?
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
באיחוד קשה להעלות pr..... אחי אתר שבו יש פלאש מאוד קשה לקדם!, זה בעיה מכיוון שגוגל לא יגיע לעמודים בו הוא יכול להתקל הרבה במילים של הקידום, כך שאני חושב שזה עבודה כפולה למקדם ועדיף שיהיה בלי פלאש בשבילך, גם כל מקדם יגיד כך. אני יודע מניסיון עם האתר שלי... זה סיוט!, ולכן אני עכשיו מחליף את כל העיצוב!(טוב יש עוד סיבות אבל זה בהכלט אחת מהם)....אז ממליץ מאוד תעשה מאמץ... Last edited by talyigal; 16-03-06 at 17:17.. |
|
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם כבר אז כל האתרים שמחליפים קישורים עם אתרים אחרים ויש להם בממוצע 20 אתרים שונים שמקושרים דרך האתר אז זה כבר יכול אולי להיחשב "חוות קישורים" בקשר לכמה אתרים בודדים ברשת זה לא קשור בכלל. |
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך העברתם את הדיון הזה מחיפוש של מקדם אתרים, לדיון על חוות לינקים?
אבל אם כבר, אז חוות לינקים זה כמות גדולה של לינקים(ולא 5 לינקים למעלה). זה לא משהו שמקשה על הקידום, זה פשוט קידום בצורה שגויה, שיוצר קשיים בהמשך הקידום.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|