![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לימוד שש בש און ליין
שלום לחברי פורום HOSTS,
כמה מכם שתמיד רצו לשחק את המשחק המוכר "שש בש" ולא יכלו... כי לא ידעו איך לשחק ![]() העלתי לפני כמה שבועות אתר חדש,אשר מלמד ומסביר איך משחקים שש בש ונותן המלצות, טיפים ואסטרטגיות משחק למתחילים. כתובת האתר: שש בש במידה ויש לכם חומר נוסף שאתם חושבים שיוכל לתרום לאתר, אשמח אם תשלחו אותו למייל שמצויין בעמוד הראשי באתר. טל. |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
רעיון חמוד ביותר הייתי מציע להרחיב אותו קצת גם לגביי שחמט וכו'
|
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
רעיון מאוד יפה, אהבתי במיוחד.
עיצוב האתר מאוד יפה וחמוד. בהצלחה ![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה רעיון גבר, תעשה את כל האפשרויות באסטרטגיות...
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה רבה דימה והבחור מעליו, אשמח לעוד תגובות
![]() עריכה: אחלה רעיון גבר, תעשה את כל האפשרויות באסטרטגיות... זה יעלה בקרוב, אני פשוט צריך לערוך כמה דברים... |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חרשת על זה :|
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה, אתר יפה.
אתה יכול להרחיב אותו עוד, תעשה משחק אינטרנטי בשש-בש בדומה ליזראסולג'רס, גינדיס וכל השאר.. אחלה אתר. |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בשח מט לא מקבלים כסף על הפניות גולשים
![]()
משתמש - היכל התהילה
|
החלום שלי לדעת שש-בש =]
אולי סוף סוף זה ייתגשם =] תודה!! |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תודה אישית אני ידעתי לשחק, אני די טוב בזה..אבל נראה אולי אני ילמד כמה דברים חדשים...
נ.ב.: הצעד הבא, להוציא משחק שש-בש ברשת זה יהיה ענק ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|